Jirka Dousek Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Zdravím kluci mám problém o2 Rs 2009 neukazuje správně GPS a když jsem dával zobrazit GPS bylo nejdřív 0/11 a nefungovala a dnes kouknu a je 0/0 muže nikdo poradit ???Baterku jsem zkoušel odpojit vše a nic ....Po cem bych měl jit děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 14. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2020 Ko anténa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Ahoj. Je třeba přemístit GPS anténu od rádia (nemít ji nalepenou na něm) a pak vypnou, zapnout a počkat cca 2 minutky a najde tě to. Měl jsem stejný problém..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Dousek Vloženo 21. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2020 Super moc děkuji zkusím hned ráno snad bude v pořádku ....a odpojovat teda pri zaplim rádiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 18. Září 2020 Sdílet Vloženo 18. Září 2020 Tak co, funguje ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Dousek Vloženo 18. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2020 (editace) Ahoj prosím té nechal zapnuté odpojil zapojil počkal 2 min a zapnul a nic ....?Ale zkusím ještě udělat znova ....jestli jsem udělal správně nikam mimo znamená úplně odnést rádio nebo stačilo jen odpojit u toho jak sem udelal Editováno: 18. Září 2020, autor: Jirka Dousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 19. Září 2020 Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Pokud ti rádio funguje a nejde jen GPS navigace, která Ti ukazuje Německo, tak já to odstranil tím, že jsem přesunul GPS anténu. Ta nesmí být nalepena na samotném rádiu. Dal jsem ji až na pravou stranu dovnitř palubovky a uchytil na ten magnet co má (někdo má jen nálepku) na rám. Prostě v palubní desce přesně na opačnou stranu, než jsou pojistky. Otevřeš ten kryt vpravo a protáhneš kabel GPS nějakým tvrdým drátem, lehce zahnutým, z té pravé strany auta k rádiu. Jakmile jsem toto udělal, zapnul jsem navigaci, vyskočilo mi Německo, a hledalo to signál....cca 2 minuty (klidně prostě čekej dýl...) a už bylo vše ok a funguje bezvadně. Pokud toto vše uděláš a pořád Tě to nenajde aktuálně kde jsi, je problém asi v GPS přijímači. To ale už jen hádám... V každém případě jsem rádio od baterie neodpojoval (proč taky, když vše ostatní šlo). Zkus :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Dousek Vloženo 19. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2020 Aha já myslel že ten kabel zastrcenej v rádiu tak jsem odpojil jen to ....počkal chvíli nasadil a zapnul a nic a čekal cca5 min ...mrknu Na to ještě teda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetimann Vloženo 2. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2020 Už OK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka Dousek Vloženo 3. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2020 Promiň ještě jsem se nedostal k tomu ale zítra to udělám zas mám noční a pak není nálada ...😏 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.