Kolafa Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Zdar, nemel jste si nekdo parkovacku v xenonech na O1? Mi prdla a do servisu se mi s tim nechce, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Musíš vyndat celou lampu ven, vyšroubovat pět nebo šest šroubů (torx) na zadním deklu, tento sundat a dál už dle intuice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 3. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Musíš vyndat celou lampu ven, vyšroubovat pět nebo šest šroubů (torx) na zadním deklu, tento sundat a dál už dle intuice... Potrebuju levy vyndat, tam je pristup na hovno, shit prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 je to tak.lampa musí ven.Jinak bacha na těch 5 šroubů,dotahuj opatrně,rády povolují závity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Mi to ted pripomnelo ... !!! ... jsem ty sroubky z jedne lampy poztracel ... tudiz mam obe lampy nedotazene a zima a vlhkost na krku ... daji se nekde ty srouby sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 (editace) Mi to ted pripomnelo ... !!! ... jsem ty sroubky z jedne lampy poztracel ... tudiz mam obe lampy nedotazene a zima a vlhkost na krku ... daji se nekde ty srouby sehnat? Číslo dílu N10464802, v servise Škoda za 2,56,-Kč/ks Editováno: 4. Listopad 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 Mi to ted pripomnelo ... !!! ... jsem ty sroubky z jedne lampy poztracel ... tudiz mam obe lampy nedotazene a zima a vlhkost na krku ... daji se nekde ty srouby sehnat? Číslo dílu N10464802, v servise Škoda za 2,56,-Kč/ks jsi "zlato", diky. Nemam Etku a v mistnim servisu jiz nejak nebavi hledat ty me neustale pozadavky. Vybojoval jsem si tam 15% a tak jsem rad, ze jsem rad Hned v pondeli tam letim. Jeste jednou diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolafa Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Parkovacka se asi lekla a zase zacala svitit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.