Goauld Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 (editace) Mam MY2017 (myslim unor nebo brezen), a telefon iP 11 PRO MAX s iOS 14.7.1, Columbus, a kabelovej carplay i volani jen pres BT funguje v pohode Editováno: 28. Srpen 2021, autor: Goauld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchymist Vloženo 22. leden 2022 Sdílet Vloženo 22. leden 2022 V 23. 8. 2021 na 20:38, SEAL2 napsal: Ahoj. Mám stejný problém jako alchymist. Jen mám místo Columbuse,Amundsen.Také nejdou přidat kontakty.A ani apple car play s kabelem nejde.Mám rok 2017/7.Poradí někdo prosím? Děkuji. Apple Car play ti pojde len ak mas aktivovanu SIRI. Ak ju zapnes nabehne ti aj funkcia apple car play do nasteveni a pojde bez problemov. Len kontakty stale nejdu importovat ani s odstupom casu a novymi updatami softwareu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpeky Vloženo 30. Duben 2022 Sdílet Vloženo 30. Duben 2022 (editace) Tiež mám rovnaký problém. Menil som telefón za nový IPhone 13 a nedajú sa mi importovať kontakty do auta . Manželka bez problémov iPhone X. Bez problémov sme skúsili aj XR a XS ale 13 ani za boha Editováno: 30. Duben 2022, autor: jpeky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.