FilipFF Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Zdravim, setkal se z vás někdo s tím, že vám svítil jeden ten led pruh na předním světlometu jakoby trochu do žluta a druhý svítí normálně bíle ? Očividně byl jeden světlomet vyměněn za nový, takže druhý je takový vysviceny a vůbec to k sobě nesedí.. nejvice to jde vidět za denního svícení kdy ty ledky nejvíce zářejí a hlavně z větší vzdáleností .. nevíte náhodou jestli se dá nějak vyměnit jenom ten led pruh nebo nějaké jiné řešení kromě výměny celého světlometu? Nechce se mi totiž dávat x tisíc za novy světlomet :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Asi auto po buracke,poistnej udalosti.Nepises,aky rocnik mas,je mozne,ze tam ani nedali original diel,ale nejaku nahradu.Toto budes tazko ladit,jedine skusit kupit niekde z rovnakeho rocnika,ale aj tam nemusi byt uplne zhoda.Vymenit samotny led pruh mozne nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Uz sem videl u rapida ze mel ty dioty u svetlovodu nejaky opaleny a taky to blbe svitilo. Obavam se ze to bude na vymenu svetla. Jink ja mam 2015 a lini mi davali nove svetlo svetlo jedno a stary svitilo stejne jako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipFF Vloženo 7. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Jo melo to nejakej tukanec na pravou stranu, ale tam to právě svítí krásně bíle, protože je tam nový světlomet.. ale u řidiče zůstal ten starý, takže tam je prostě mezi nima vidět rozdíl barvy. Rok výroby je 2016. Koukám, ze nový stojí cca 15k.. no nevím, hold asi budu muset něco nešetřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 7. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2020 Asi bude problém s barvou (teplotou světla) možná při výměně, protože LED ani po nějaké době provozu by neměla tu barvu změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipFF Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Myslíš že je nějaká možnost to vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robosek Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 (editace) Mám úplně to samé, po srážce se srnou mi měnili mimo jiné i světlo a tam je při delším pozorování poznat rozdíl v teplotě LED - starší světlo je více do žluta. Vyřešit lze jen výměnou kus za kus, světla ale jinak fungují zcela bezproblémově, takže to neřeším Editováno: 10. Srpen 2020, autor: Robosek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.