Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar, 

Není to problém motoru ale myslím že to tady můžu dát.

Hledal jsem podobný na internetu ale asi to nikoho netrápili nebo jsem špatně hledal.

Mám 1.6 TDI dsg a moje otázka zní, přešel jsem z golfa manuálu a tam když jsem šlápl na plyn tak reakce byla okamžitá, ale u kamiqa se mi zdá ta reakce strašně pomalá po sešlápnutí se tak vteřinu nic neděje a pak otáčky vystřelí. Viděl jsem na internetu že to někdo řešil krabičkou kterou připojí k plynu a tím se prodleva zmenší ale zdá se mi moc za tohle dát 5tis.

Nejde to nějak přes diagnostiku? 

A golf manual motorizacia a rocnik?Ano,u niektorych modelov ide zmenit odozvu na plyn ala Audi.

Upraveno od Patrik1971

• Autor

Tak info o golfu mi přijde nepodstatné když řeším problém kamiqa ale 1.2 tsi manuál 2016

Upraveno od Jawores

Zkus projít téma,,diagnostika-kódování,,(i u jiných aut tady na fóru),třeba tam něco najdeš.Někde jsem četl o reakci na plyn...nechce se mi to hledat.

Upraveno od Jaca

• Autor

Díky hledám

• 1 rok později...

Já to v diag. na svojí Scale viděl. 

Ale četl jsem, že to taková sláva není a že to ještě s něčím souvisí. 

Nakonec jsem to neměnil. 

mám síce benzín, ale je to to isté aj na benzíne či mám D alebo S je to rovnaké a robí nám to aj fábia . Bude to asi zrejme kvôli ekológii.

Nieje to kvôli ekológii, je to kvôli ochrane dvojspojky DSG.  Odporúčam pozrieť nejaké video o spojkách DSG ako fungujú. 

Už jsem si vzpomněl proč to není ono to - alá Audi. 

Prý auto při rozjedou dost poskakuje. Někdo si to nechal přehodit na Audi a chtěl to po čase vrátit zpátky na Škoda. Prý je to daleko příjemnější jízda. 

A s tou spojkou to určitě také souvisí👍 Uvažoval jsem o tom, že dám Audi, ale tyhle postřehy mě odradily. 

Já pozoruji na dsg, že na sport to více vytáčí na dané rychlosti. 

Ale odezva plynu D a S celkem stejná. Když dám podlahu vyrazí to na D i S cca stejně. 

Upraveno od keras

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.