Publikováno Září 15, 20204 r Zdar, Není to problém motoru ale myslím že to tady můžu dát. Hledal jsem podobný na internetu ale asi to nikoho netrápili nebo jsem špatně hledal. Mám 1.6 TDI dsg a moje otázka zní, přešel jsem z golfa manuálu a tam když jsem šlápl na plyn tak reakce byla okamžitá, ale u kamiqa se mi zdá ta reakce strašně pomalá po sešlápnutí se tak vteřinu nic neděje a pak otáčky vystřelí. Viděl jsem na internetu že to někdo řešil krabičkou kterou připojí k plynu a tím se prodleva zmenší ale zdá se mi moc za tohle dát 5tis. Nejde to nějak přes diagnostiku?
Září 15, 20204 r A golf manual motorizacia a rocnik?Ano,u niektorych modelov ide zmenit odozvu na plyn ala Audi. Upraveno Září 15, 20204 r od Patrik1971
Září 15, 20204 r Autor Tak info o golfu mi přijde nepodstatné když řeším problém kamiqa ale 1.2 tsi manuál 2016 Upraveno Září 15, 20204 r od Jawores
Září 17, 20204 r Zkus projít téma,,diagnostika-kódování,,(i u jiných aut tady na fóru),třeba tam něco najdeš.Někde jsem četl o reakci na plyn...nechce se mi to hledat. Upraveno Září 17, 20204 r od Jaca
Září 30, 20213 r Já to v diag. na svojí Scale viděl. Ale četl jsem, že to taková sláva není a že to ještě s něčím souvisí. Nakonec jsem to neměnil.
Říjen 4, 20213 r mám síce benzín, ale je to to isté aj na benzíne či mám D alebo S je to rovnaké a robí nám to aj fábia . Bude to asi zrejme kvôli ekológii.
Říjen 5, 20213 r Nieje to kvôli ekológii, je to kvôli ochrane dvojspojky DSG. Odporúčam pozrieť nejaké video o spojkách DSG ako fungujú.
Říjen 6, 20213 r Už jsem si vzpomněl proč to není ono to - alá Audi. Prý auto při rozjedou dost poskakuje. Někdo si to nechal přehodit na Audi a chtěl to po čase vrátit zpátky na Škoda. Prý je to daleko příjemnější jízda. A s tou spojkou to určitě také souvisí👍 Uvažoval jsem o tom, že dám Audi, ale tyhle postřehy mě odradily. Já pozoruji na dsg, že na sport to více vytáčí na dané rychlosti. Ale odezva plynu D a S celkem stejná. Když dám podlahu vyrazí to na D i S cca stejně. Upraveno Říjen 6, 20213 r od keras
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.