Přejít na obsah

Jaca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jaca

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Vejde,dětské.Pánské,dámské,použitelné,ale jen z nouze.
  2. Jaca

    Reakce plynu

    Zkus projít téma,,diagnostika-kódování,,(i u jiných aut tady na fóru),třeba tam něco najdeš.Někde jsem četl o reakci na plyn...nechce se mi to hledat.
  3. Jaca

    Zvuky/hlucnost motoru

    Mám sice Kamiq 1,6 tdi ,i tady je projev motoru někdy hodně líbivý,někdy se ale dostane do docela hrubého chodu.Nevím proč,ale regenerací to asi nebude...Když bylo auto nové,tak se takto motor projevoval vždy mezi 2000-2500 otáček,to zhruba na 8000km téměř vymizelo.
  4. Je otázka, jak si ty pohádky potom vyhodnotí při případném požadavku na záruku v ŠA servisu.Proto sháním informace a zatím jsou rozporuplné....
  5. Šel jsem schválně do dvou autorizovaných servisů,kde mi zdělili nezávisle na sobě, informace z mého příspěvku výše.Moje původní představa byla právě podle Vás-pouze mřížka chladiče...krytka spínače.....Tyto informace jsem získal na Škoda eshopu a jako argument jsem měl v servisu i čísla dílů,které je při nákupu TZ z obchodu nutno dokoupit.Tak nevím,co s tím,kde Vy jste čerpal informace...
  6. Mám také hodnoty zapsané v TP,ale bez přípravy na autě.Origo není problém namontovat (na 1,6 Tdi pouze elektronický vyklápěcí),ale buď podepsat,že nepožaduji montáž jiného chladiče......atd.,cena asi 22000 kč,jak by to bylo se zárukou jsem z nich jednoznačně nevypáčil,nebo komplet úprava a cena dost přes 30000 kč.Mimo autorizák,není problém namontovat cokoliv (požadavek jen homologované...),cena 10000-13000 kč,byl jsem ale znovu varován na možné problémy se zárukou.
  7. Drnčí mi ,,zlatý plech,, co je na čele palubky.Stačí mi na straně u volantu při vrzání přimáčknout (nebo na okraji ze spodu) lehce odtlačit na několika místech a uvidíš....J.
  8. Jaca

    Lapače nečistot

    Přední něco pochytají(kola hází špínu-kamínky na spodek,bok auta),to je plus, zadní nevím,jen efekt,navíc směrem do středu auta zástěrky asi o dva centimetry přesahují přes pneumatiky(šíře 215),to je mínus .Mám oboje.
×
×
  • Vytvořit nový...