ondraelisak1995 Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zdravím, zůstaly mi zamčené dveře. Tak jsem pátral a nejspíše se mi zlomily kabely v husim krku mezi dveřmi a autem. Nejde ani blikac,ani nastavit zrcátko ani odemknout,jen okénko jde stáhnout. Napadlo mě přes kabelové zlodějky pustit proud do zámku a odemknout,ale nevím na které kabely se napojit. Tak bych se zeptat jestli to půjde a na které barvy kabelu, co vedou k zámku napojit elektritku přes zlodějky a pustit proud? Předem všem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 A co to zkusit otevřít pomocí páčky zevnitř???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak1995 Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Tak to už jsem zkoušel ale nejde to páčkou zevnitř ani zvenčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 A zatáhnul jsi dvakrát? Poprvé vyjede čudlík a na podruhý se otevřou dveře.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak1995 Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Tady žádný čudlík není je to O2 rs, a prostě zůstaly dveře zamčený a bez proudu to nepůjde. Proto se ptám na které kabely k zámku napojit ty zlodějky a přivést proud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 a kde se chces napojovat ? Mas sundany tapec ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak1995 Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Ano mám sundany tapec, takže vidím na kabely k zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Zkus 2 a 11 nebo 11 a 16 na svorkovnici u jednotky - bez zaruky. Samo konektor odpoj od jedotky na dverich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak1995 Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Tak čísla pozic tam nejsou, nemůžete mi poradit podle barev, přikládám fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraelisak1995 Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Tady ještě foto že dveří u řidiče konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.