petr0412 Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 Pri stahovani okna u ridice mi asi odesel mikrospinac - nefunguje stahovani/vyjizdeni okna u ridice (druha poloha) do krajnih ploh - jakmile spinac pustim, okno se prestane pohybovat. U vsech ostatnich oken na aute druha poloha spinace funguje. Nevite prosim nekdo presne ozmaceni nahradniho dilu (cerne provedeni)? 5G0 959 857 E IHA??? A nemate nekdo navod - postup, jak ho vymenit? Nechci si zbytecne poskrabat dvere, kdyz bych to zkousel a nevedel, kde za to vzit ;-) Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 27. Září 2020 Sdílet Vloženo 27. Září 2020 občas mi to taky takto zlobilo. Ale asi vždy když jsem něco špatně zmáčknul. Můžeš zkusit vyjet okýnkem až do krajní polohy dolů a nahoru stisknutím a držením dokud se nezastaví v krajní poloze samo? Poté normálně jak jsi zvyklý druhá poloha a pustit, jestli se chytne? Mně to takhle pomohlo, 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr0412 Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 před 20 hodinami, RoD napsal: občas mi to taky takto zlobilo. Ale asi vždy když jsem něco špatně zmáčknul. Můžeš zkusit vyjet okýnkem až do krajní polohy dolů a nahoru stisknutím a držením dokud se nezastaví v krajní poloze samo? Poté normálně jak jsi zvyklý druhá poloha a pustit, jestli se chytne? Mně to takhle pomohlo, Diky za rady. To jsem zkusil. A i mezitim vypnout a zapnou zapalovani. A taky zapnout v menu na spusteni (vyvetrani) pres dalkove ovladani. Nic nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr0412 Vloženo 28. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2020 Ale nakonec mi rada od RoDa navedla - kdyz jsem zkusil aktivovayt v menu tu funkci ovladani vsechen oken pres dalkac, tak se to SW chytlo a zacalo to fungovat i pro okno ridice rucne pro obe polohy... Takze RoDe diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.