Publikováno Září 27, 20204 r Pri stahovani okna u ridice mi asi odesel mikrospinac - nefunguje stahovani/vyjizdeni okna u ridice (druha poloha) do krajnih ploh - jakmile spinac pustim, okno se prestane pohybovat. U vsech ostatnich oken na aute druha poloha spinace funguje. Nevite prosim nekdo presne ozmaceni nahradniho dilu (cerne provedeni)? 5G0 959 857 E IHA??? A nemate nekdo navod - postup, jak ho vymenit? Nechci si zbytecne poskrabat dvere, kdyz bych to zkousel a nevedel, kde za to vzit ;-) Diky.
Září 27, 20204 r občas mi to taky takto zlobilo. Ale asi vždy když jsem něco špatně zmáčknul. Můžeš zkusit vyjet okýnkem až do krajní polohy dolů a nahoru stisknutím a držením dokud se nezastaví v krajní poloze samo? Poté normálně jak jsi zvyklý druhá poloha a pustit, jestli se chytne? Mně to takhle pomohlo,
Září 28, 20204 r Autor před 20 hodinami, RoD napsal: občas mi to taky takto zlobilo. Ale asi vždy když jsem něco špatně zmáčknul. Můžeš zkusit vyjet okýnkem až do krajní polohy dolů a nahoru stisknutím a držením dokud se nezastaví v krajní poloze samo? Poté normálně jak jsi zvyklý druhá poloha a pustit, jestli se chytne? Mně to takhle pomohlo, Diky za rady. To jsem zkusil. A i mezitim vypnout a zapnou zapalovani. A taky zapnout v menu na spusteni (vyvetrani) pres dalkove ovladani. Nic nepomohlo.
Září 28, 20204 r Autor Ale nakonec mi rada od RoDa navedla - kdyz jsem zkusil aktivovayt v menu tu funkci ovladani vsechen oken pres dalkac, tak se to SW chytlo a zacalo to fungovat i pro okno ridice rucne pro obe polohy... Takze RoDe diky ;-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.