a.n.g.e.l.84 Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Zdravím vás Přátelé. Koupil jsem si Superba první generace 2,5 tdi V6. Mám ho teprve chvilku a v kufru na levé straně pod zvedákem jsem našel kabel s mikrospínačem. Nevíte někdo k čemu tam je, nebo kam patří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2020 Proč to nevyfotíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.n.g.e.l.84 Vloženo 6. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2020 Už jsem to vyřešil. Ten mikrospínač tam nebyl přpojený, jen zaseknutý v dutině pod koberečkem. Předchozí majitel měnil víko kufru a ten spínač tam asi hodil. Myslím si, že je to spínač na orvírání, z původního víka kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.