dusan.k Vloženo 17. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2020 Ahoj.Koupil jsem mírně jetou Octavii 3 1.6 tdi 81kv .Jezdím často na hory hlavně v zimě,a párkrát už jsem i roztrhl sněhové řetezy,tak jsem koupil 4x4.Na octávku jsem ale vlastně nenašel žádné testy v zasněženém terénu.Teda ne na nějaký extrém.Uvažoval jsem ještě o Yetim nebo Dustr vše 4x4.Na Yetiho i Dustra jsem viděl videjka v zasněženém terénu,a tam si obě auta chválili.Můžu očekávat to samé i od Octavky?Jaké jsou vaše zkušenisti s pohonem 4x4?Zajímá mě opravdu jen zasněžený terén.Je jasné že Octávka je níže položená,zajímá mě ale záběr 4x4 a tak.Jak poznám že zabírají všechny 4 kola?Zkoušel jsem rychlý rozjezd z místa,čekal jsem že mi něco problikne třeba na displeji,ale nic?V návodu na auto o pohonu 4x4 vlastně nic není.Co by mě ješte zajímalo,Yeti ma funkci Off road.Je to asistent sjezdu z kopce.Dá se něco takového dokodovat nebo dodělat do Octavky?Octávku mám krátkou,Je to výbava Ambition. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.