zzshmp Vloženo 19. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2020 Prosím o pomoc.U Octavie z roku 1998 jsem měl před půl rokem měněnou palubovku(faceliftová-budíky tvar kapličky).Nyní když se rozjíždím nebo přejedu větší nerovnost,tak od místa spolujezdce se ozve nepřijemný vrzavý zvuk.Zkusil jsem vyndat šuplík a dělá to pořád.Napadlo mně,jestli nejsou uvolněny šrouby nebo matky,kterými je přichycena palubovka.Bohůžel v knize Jak na to,příchytová místa nejsou vyobrazeny a ani nikde na netu jsem nic nenašel.Někde jsem slyšel,že je snad přichycena i od motorového prostoru,ale musí se odendat zvuková izolace.Nerad bych ,,rozkuchal,,něco,abych zjistil,že to bylo zbytečné.Můžete mně někdo popsat nebo poslat vyobrazení,kde jsou všude upevňovací místa.Stačí jen strana u spolujezdce:Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzshmp Vloženo 21. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2020 Děkuji za odpovědi,musel jsem si poradit sám.Zdroj vrzavého zvuku nalezen a opraven.A vy ostatní si poraďte také sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.