Host 5Fero6 Vloženo 29. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2020 (editace) Ahojte snažím sa vymeniť žhaviace sviečky nakoľko som bol na diagnostike a je potrebné vymeniť 2 a 3. Ono by to nebol ani taký problém ale neviem vybrať 3 nakoľko je to ten kontrolný a má na sebe pravdepodobne čidlo ktoré neviem demontovať. Nikde na internete nemôžem nájsť nejaké video. Pridám ešte foto. Editováno: 29. Říjen 2020, autor: 5Fero6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 stáhni si dílenskou příručku https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/ čidlo je součástí žhaviče - nedemontuje se .. jen jde fajka hůře dolů... už si to pořádně nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 5Fero6 Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 Už som stiahol nejaké príručky ale všetko benzínové motory. Tvoj line mi nechce otvoriť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adler Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host 5Fero6 Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 Adler ďakujem už to mám. Mal si pravdu stačilo trošku viac sily a šlo to. Takže to už mám vymenené. Teraz asi musí dať zmazať chybu aby zmizla kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.