Přejít na obsah

Výmena žhaviacich sviečok 2,0 - 110kw rok 2015

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahojte snažím sa vymeniť žhaviace sviečky nakoľko som bol na diagnostike a je potrebné vymeniť 2 a 3. Ono by to nebol ani taký problém ale neviem vybrať 3 nakoľko je to ten kontrolný a má na sebe pravdepodobne čidlo ktoré neviem demontovať. Nikde na internete nemôžem nájsť nejaké video. Pridám ešte foto.

IMG_20201029_142049.jpg

IMG_20201029_142117.jpg

Editováno: , autor: 5Fero6
Vloženo

stáhni si dílenskou příručku https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/

čidlo je součástí žhaviče - nedemontuje se .. jen jde fajka hůře dolů... už si to pořádně nepamatuju 

Vloženo

Už som stiahol nejaké príručky ale všetko benzínové motory. Tvoj line mi nechce otvoriť

Vloženo

Adler ďakujem už to mám. Mal si pravdu stačilo trošku viac sily a šlo to. Takže to už mám vymenené. Teraz asi musí dať zmazať chybu aby zmizla kontrolka. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...