Publikováno Říjen 29, 20204 r Ahojte snažím sa vymeniť žhaviace sviečky nakoľko som bol na diagnostike a je potrebné vymeniť 2 a 3. Ono by to nebol ani taký problém ale neviem vybrať 3 nakoľko je to ten kontrolný a má na sebe pravdepodobne čidlo ktoré neviem demontovať. Nikde na internete nemôžem nájsť nejaké video. Pridám ešte foto. Upraveno Říjen 29, 20204 r od 5Fero6
Listopad 2, 20204 r stáhni si dílenskou příručku https://forum.skodahome.cz/topic/125750-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-servisn%C3%AD-a-d%C3%ADlensk%C3%A9-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dky-oiii/ čidlo je součástí žhaviče - nedemontuje se .. jen jde fajka hůře dolů... už si to pořádně nepamatuju
Listopad 2, 20204 r Už som stiahol nejaké príručky ale všetko benzínové motory. Tvoj line mi nechce otvoriť
Listopad 3, 20204 r Adler ďakujem už to mám. Mal si pravdu stačilo trošku viac sily a šlo to. Takže to už mám vymenené. Teraz asi musí dať zmazať chybu aby zmizla kontrolka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.