terezaklemptova Vloženo 9. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2020 (editace) Ahoj všem, prosím o radu. Koupila jsem zánovní 1,0 TSI a všimla jsem si, že mi v určitých situacích vibruje řadící páka při zařazení 5. stupně. Nevyvolá se to pokaždé, ale většinou se mi to stává při vytočení otáček a pozoruji to při rozjetí do kopce (např. nájezd na dálnici). U jiných stupňů se mi to neděje. Co jsem Scalu koupila tak do měsíce jsem žádala kontrolu v servise. Během jízdy se servisákem se závada neprojevila a tudíž to servis neřešil. Nevíte co by to mohlo být za problém? Tady jsem někde četla, že dokonce měnili celou převodovku. Díky moc za info. Tereza Editováno: 9. Listopad 2020, autor: terezaklemptova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 Napadá mne jen to, že tu pětku tam dáváte moc brzo a tím pádem má motor moc nízké otáčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.