Nowo Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Zdravím Vás tu Potřeboval by jsem poradit,pokud by to bylo možné.Vyměnil jsem osvětlení SPZ obyčejné žárovky za LEDky a chtěl jsem je nakodovat. To by nebyl problém, ale já jsem omylem místo 17 označil bit7 v 18.Já že do 18 se neleze, ale už se stalo. A nevím jak to dát zpátky. Už jsem ze zoufalství zkusil vše od 01 až po 9F ale nefungovalo nic tak jak by mělo.Kde dělám chybu??? Mám Superb ll 2014 facelift xenon+ led denní svícení se senzorom a vzadu ledky(originální z výroby) Dalo by se mne nasměrovat jakou cestou se vydat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteRR9 Vloženo 26. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2020 pozdě, ale snad to pomůže: http://www.thewindinglane.co.uk/images/mk6gti/lights/Byte18.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasikb5 Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 ahoj prosím jak jsi vyřešil mám stejný problém potřebuji poradit s byte 18 v jednotce 09 podle toho odkazu se v tom nevyznám moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowo Vloženo 20. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2021 Zatím jsem neměl čas to řešit. Zatím jsem tam dal 85 funguje vše až na to, že vyhazuje zadní mlhovka sporadickou chybu. Pokusím se někde sehnat nové kódy protože z těch co mám nejde žádný. Pokud se ti podaří zjistit jak to má být dříve než mne uvítám když se se mnou o výsledek podělíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasikb5 Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 mám tam taky 85 ale přední blinkry po nastartování blikají rychle , hází chybu zpátečka a mlhovka, když otevřu víko kufru zhasne zadek. dobře když to zjistím napišu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowo Vloženo 21. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Zkus 1A,1B,1C,1D a 31 Zpětné světlomety zhasnou při otevření pátých dveří Kódování: 09-Centrální elektrika, v bytu 3 zaškrtnout bit 3 byte18-OctaviaSuperb.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasikb5 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 díky zkusím ale píšou tam halogen já mám bixenon a vzadu vše LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowo Vloženo 22. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2021 byte18.xlsx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasikb5 Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 ahoj byl jsem ve škodovce přehraná komplet 09 podle VIN online a problém je pořád stejný volal jsem i původnímu majiteli a jednotku neměnil je původní má někdo nějaký nápad jak to opravit když ani autorizák neví co s tím ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.