lancer Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 Předělávám octavii 98 na facelit, co je potřeba krom světel a nárazníku. Snažím se sehnat sportovní masku na facelit, poradte.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2006 -držáky masky -konektory světel -upravit výstuhu nárazniku, nebo koupit facelift masek xy třeba na www.milotec.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 13. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 když koupím masku facelitovou od miloteku kde seženu na ni držáky? před facelitem jsou určitě jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kápo Vloženo 13. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2006 držáky si koupíš v běžných autodílech stojí cca 200,- za 1pár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Nevíte o nějaké opravdu pěkné přední masce na face lift.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 A????? A já taky vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Mě se nejvíce líbí tato od Mattigu a pak ty milotácké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Tady se podívej do tématu Miss přední maska tam je jich spoustu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...%F8edn%ED+maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasino Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Mě se nejvíce líbí tato od Mattigu a pak ty milotácké Taky se mě dost líbí ta od Mattigu, ale je docela drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Jo jo díky všem, také jsem koukal na tu od mattigu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.