Kovys Vloženo 30. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2020 (editace) Dobrý den, Všiml jsem si, že při rozjezdu auto jakoby hučí nebo chrastí viz. video. Dělá to na jedničku i zpátečku, při normální jízdě je klid. Napadá mě, že to by možná mohla být spojka (setrvačník) ,nebo jít po něčem jiném? Nesetkal se někdo s tímto projevem? Moc děkuji Octavia 2 2011 1.6 TDI Najeto 99 4XX km 20201130_153054.mp4 Editováno: 30. Listopad 2020, autor: Kovys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas S Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Mam podobny problem, avsak mne to robi iba ked sa rozbieham na otackach pod 1000. Cize len jemne pridany plyn a pustam spojku. Ak otacky pri rozjazde zvysim ako ty, tak sa plynule rozbehne. Tiez len spiatocka a 1ka. Niekde som sa docital, ze toto ,,kolisanie" moze sposobovat EGR. Avsak na presnu pricinu som neprisiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.