Speedlimit Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Vie niekto na SK spravit modre podsvietenie budikov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ja by som vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Ja by som vedel. odkial si?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Eddie: Odkial si? mas nieco podobne? Nemas foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 (editace) kukni stranku v mojom podpise...možem aj ja Editováno: 7. Listopad 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 kukni stranku v mojom podpise...možem aj ja a co na to treba + co by stala praca? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 kukni stranku v mojom podpise...možem aj ja a co na to treba + co by stala praca? treba ma to tie origo diody a Bemo..tebe za materiál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedlimit Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Profor: Odkial si? Kolko by to stalo aj s pracou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Ja som cez tyzden z Bratislavy, ale cez vikend z Komarna. Skor ale u mna vidim problem s casom, momentalne nestiham nic co by ma bavilo viac ako blba robota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Kdyz tak koukněte sem, zde .. Nasel sem tenhle link nahodou kdyz jsem hledal neco o fabii rs a musim ric ze cena je doslova velká Myslím si že to de zvládnout bez nejakych profiku,navodu tady na fore je hodne a hodne lidi ktery pomuzou .. Kouknete na ten jejich cenik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Kdyz tak koukněte sem, zde .. Nasel sem tenhle link nahodou kdyz jsem hledal neco o fabii rs a musim ric ze cena je doslova velká Myslím si že to de zvládnout bez nejakych profiku,navodu tady na fore je hodne a hodne lidi ktery pomuzou .. Kouknete na ten jejich cenik Cena je o něco vyšší, ale nesmíš zapomínat, že cena těch diod je vyšší, jelikož jde o SMD a je jich tam požehnaně v budíkách a ti lidé se tím živí a kdo to neumí, tak mu nic jiného nezbyde.. Tady to máš taky - http://www.bluetuning.cz/podsviceni.htm Co se týká mě, tak jsem to radši nechal udělat u Fidelka a zaplatil mu práci, než abych se to snažil doma vykoumat a jen než bych to rozebral tak by mi to zabralo určitě den, možná i 2. Co se týká práce s páječkou, tak to zvládám bez problémů, ale on přesně věděl, kde jaký šroub povolit a jak se který díl rozebírá... Ráno jsem k němu přijel a odpoledne jsem odjížděl a celkem mě to vyšlo na 1500,- - podsvícení budíků, tlačítek na palubce, regulátory topení, ovládání světel a ovládání stahování oken na dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Chlapci mate niekto foto rozobraneho tlacidla na vyhrev zadneho skla diki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielso Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 aka by bola cena montaže modreho podsvietenia do fabie 1 email:93danielso93@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.