LuRa89 Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Ahojte Kluci měl bych dotaz jaký proud teče z alternatoru do pojistkového boxu? Neměril to náhodou někdo. Kolik co bere? Světla topení rádio klima vyhřívání sedaček atd .... mám Octavií 2 po Fl 1.6 Tdi 77 kw děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Všechny elektrospotřebi mají nejaký výkon a podle toho odebírají určitý proud, záleží co všechno pozapínáš. Pokud se nepletu, Fabia I brala cca 20 - 30A bez zapnutých spotřebičů s nabitou baterkou. Zvlášt u dieselu máš velké odběry u topení.... , podívej se jak máš silný alternátor a o trochu nižší může být max. spotřeba. Nejjednodušší je vzít klešták a změřit konkrétní auto. Proč to potřebuješ vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuRa89 Vloženo 15. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Úplně se mi uškvařil ten první kablik co je zapojeny do pojistkového boxu hned jako první u té pojistky kde je 200A. Mám nový kabel nový box a chtěl bych předejít dalšímu stejne příčině. Včera když jsem měřil prez klešťak a bylo všechno zapnuté tak to bralo něco kolem 100A. Tak se pravé chci zeptat jestli to je v pořádku nebo jaký tam muže téct největší proud at se nestane příhoda jak predtim vis děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 15. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 (editace) 100A je za mě OK. Většinou se vyhřeje nalisované oko a část tepla jde i do kabelu. Pokud použiješ stejný průřez kabelu a oka pořádně zalisuješ, mělo by to být vpořádku. Kdyby se kabel uškvařil zkratem, měla by se přepálit pojistka. Editováno: 15. Prosinec 2020, autor: Petr L. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuRa89 Vloženo 15. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2020 Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.