batom Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 (editace) Zdravím Prosím nemá někdo zkušenosti s profukováním venkovního vzduchu dovnitř kabiny? (Škoda Kodiaq). Na lidi sedícím na pravé straně vpředu i vzadu táhne studený vzduch z venku, který se bere někde kolem dveří. (auto není po havárii, těsnění opticky není poškozeno). Děkuji Editováno: 16. Prosinec 2020, autor: batom upřesnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 16. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Podíval bych se z venku jak sedí-lícují dvěře. Pokud je auto v záruce navštívit servis na doladění dvěří - přitáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
batom Vloženo 16. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2020 Dveře jsem z venku kontroloval, srovnával s druhou stranou a na rozdíly jsem nepřišel. (jsem ale laik). Auto je již objednáno do servisu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stigger Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 Pravděpodobně budete muset vyměnit gumu dveří auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 17. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2020 jestli neni v autě nějaký extra hluk od vzduchu, hledal bych zaseklou klapku v topení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.