Publikováno Prosinec 25, 20204 r Dobrý den, v elektrické se skoro vůbec nevyznám tak chci poprosit o radu ohledně zapojeni novych reproduktorů s výškovými reproduktory a výhybkou do předních dveří octavia 1 r.v. 2002 . Dekuji za rady
Prosinec 25, 20204 r Autor Nyní mám originál zde jsou nové - https://www.2din.cz/komponentni-reproduktory-165mm/reproduktory-hertz-k-165/
Prosinec 26, 20204 r vyhybka musi byt w sade techto reproduktoru. Otazka zni, jakova ona je? filtr nebo vyhybka. Filtr je maly a vyhybka je vetsi (mene a vice krabice cigaretu) Muzes pridat foto co mas v krabici s repro? Upraveno Prosinec 26, 20204 r od TOMUS
Prosinec 27, 20204 r Autor Tak jsem zjistil ze vyhybku už tam mám napojenou na repra takže stačí jen vyměnit reproduktory . Jen nevím co s vyskama zda mám koupit redukci ?
Prosinec 30, 20204 r Autor Dobře dekuju moc a ještě prosimte když budu dávat ty výškový tak jak zjistit který je plus a který minus? Protože na každé strašně mají kable jiný barvy . Nejspíš budu kupovat redukci ale projistotu bych potřeboval vědět + a - aby to vůbec pak fungovalo s tou redukci diky
Prosinec 30, 20204 r @vitnet1 napisu Ti priplad jako to je s kablikama. Mas 2 vodice barvy sede nebo cerne nebo bile. Na jeden je cely sedy. Druhy ma naznacene bily nebo cerveny nebo pasik barevny. Obvykle vodic oznaceni pasikem s jinou barvou to je plus . Musis presne precist navod k instalaci. Druha metoda je takova cerny minus a cerveny plus. To je standardni oznaceni. Muze takhle byt ze konrektory budou jine velikosti (sirka). V tomto pripade musis presne podivat na oznaceni barev nebo pasika. Jestli dobre pamatuji takovou situaci mel jsem u pioneeru, ze byly ruzne konektory.
Leden 4, 20214 r @vitnet1 jsem z Slezskeho województwi 😃 Rad bych se setkal ale ted' mam cuvid 19 a nemuze moc cestovat k ceska
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.