Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky přidám dnešní úlovek

Jsem podobný stroj dneska potkal-nalakovaný plameny a docela slušná motorkářka vzadu :p

Muj dnesni ulovek v ulicich matky mest... co dodat. Tady to dobytkove zahodej, nekdo se o to pichne a oni nam zatim vybiraji auta...

Za to by se mělo střílet!! :kol-143:

Jeden novej Rapid :)

Hmmm... nice! :palec2:

Asi videl hriba a zapomnel, ze je jeste v aute :)

takhle jsem včera viděl zaparkovanou felícii :D

tak tohle je okoukáno z našeho balkonu. Tchánovi hořelo nad hlavou. Ten největší ohěň jsem už nestihnul vyfotit. Tak jsem dneska zase provětral linku 112. Ve mně hrklo, když manželka volala z balkonu, že hoří taťkovi(jejímu) barák :kuk: Vylezu na balkon a oheň jak cyp.

Tak to prej bouchly nějaký kondenzátory či co od nějakejch zesilovačů mobilního operátora a od toho to chytlo. Koukal jsem, že lidi, kterým hořelo nad hlavou o tom ani nevěděli a normálně v bytech vegetili. Když jsem volal tchánovi, tak si myslel, že si z něj dělám prdel.

tak tohle je okoukáno z našeho balkonu. Tchánovi hořelo nad hlavou. Ten největší ohěň jsem už nestihnul vyfotit. Tak jsem dneska zase provětral linku 112. Ve mně hrklo, když manželka volala z balkonu, že hoří taťkovi(jejímu) barák :kuk: Vylezu na balkon a oheň jak cyp.

Tak to prej bouchly nějaký kondenzátory či co od nějakejch zesilovačů mobilního operátora a od toho to chytlo. Koukal jsem, že lidi, kterým hořelo nad hlavou o tom ani nevěděli a normálně v bytech vegetili. Když jsem volal tchánovi, tak si myslel, že si z něj dělám prdel.

No nekde nad prazskym Zizkovem je ted hodne podobna zare, asi taky nekdo odhodil cvanhaka na asfalt na strese a svadi to na ty mrdky medialni lol

Jdu si takhle po Chodbe v jednom komplexu a nejednou svete div se - proti me medved a jeste k tomu ledni. Venku 37C ve stinu a uvnitr ledni medved lol lol

no co...venku mu bylo teplo, tak se sel ochladit dovnitr ;)

Takhle se u nás parkujou eReSa... lol:aggressive:

Tam stojí od zimy? Nebo kolik letěl, že se tam dostal i za sucha?!

Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: :palec2: :palec2:

post-60-1184676419_thumb.jpgpost-60-1184676486_thumb.jpgpost-60-1184676536_thumb.jpg

pro mojí drahou polovičku super autíí :)

Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: :palec2: :palec2:

post-60-1184676419_thumb.jpgpost-60-1184676486_thumb.jpgpost-60-1184676536_thumb.jpg

No na té druhé a třetí fotce nevím,zato na té první to vypadá velmi dobře,škoda že brání ve výhledu ten Smart. :D

Úplně stejnej Smart od Brabusu lítá i po Praze, potom podobný v barvách MB Mclaren jsem viděl ve Vídni

No na té druhé a třetí fotce nevím,zato na té první to vypadá velmi dobře,škoda že brání ve výhledu ten Smart. :D

Nad tim jsem uvazoval... Je to pravda :D

Takhle se u nás parkujou eReSa... lol:aggressive:

Tam stojí od zimy? Nebo kolik letěl, že se tam dostal i za sucha?!

Podle mě do něj někdo šťouchnul - nebo ho někdo odstrčil ručně pokud je to vůbec možný, protože odřený to nebylo.. Fakt netušim a neptal sem se ho, ale asi pospíchal na koupák... lol

Vcera sem takoveho predjizdel na ceste z Prahy na dalnici.

Srní u České Lípy (prislo mailem)

post-5923-1184734658_thumb.jpg post-5923-1184734663_thumb.jpg

post-5923-1184734668_thumb.jpg post-5923-1184734673_thumb.jpg

uf, skoro 180, hm, tak nevím nevím, na te jedné fotce je vidět doktorka jak ho ošetřruje, ale i tak, pokud to rozdýcali všichni, tak fakt zázrak

Asi nerozdychali, na druhe fotce je videt cerny pytel. Ten asi ani nestacil polechtat brzdu.

Pravda, na te fotce je videt pytel s penalem :(. Co to vubec bylo za auti, uz to z tech fotek neni poznat.

Bych to tipoval na citnóna nebo nějakýho jinýho francouze

Bych to tipoval na citnóna nebo nějakýho jinýho francouze

a nema nahodou zimaky Good Year Ultra Grip 7 ?

Urcite nerozdejchal, fakt je tam pytel. Nehlede na tu louzi krve v trave a na prvni fotce je videt, jak je mistama deravej a telo nema barvu jako v soku, ale jako pri ztrate krve. To skoro vypada jak sebevrazda.

Tipnul bych C4, ale nejak to neni poznat :)

Urcite nerozdejchal, fakt je tam pytel. Nehlede na tu louzi krve v trave a na prvni fotce je videt, jak je mistama deravej a telo nema barvu jako v soku, ale jako pri ztrate krve. To skoro vypada jak sebevrazda.

Tipnul bych C4, ale nejak to neni poznat :)

Podle Alu to bude neco starsiho...

No fuj..

to snad ani není možný takhle se omotat, to musela být mrda,

možná stará mazda 323

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.