Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

vymazlený kus !!!! :palec:

jóó vkus si za peníze nekoupíš :p

Se ani enchce uvěřit, že někdo něco takového může vytvořit...

Nemusí řešit pojišťovnu ;) tohle fakt neukradne ani nejotrlejší čorkař :wallbash:

:smich: :smich: :smich:

Acter: no oni to maji i naši měšťáci na Octávkách II. .... :) Bohužel fotku jsem měla jen rozmazanou... :( Taky se asi párkrát spletli :D

loool... ten telefon... :smich:

jakej telefon?

Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...

Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz :)

:kol-130:

Upraveno od davon
citace fotek nevitana!

Ta Octávka má hradecky RZ a je to teda humus největšího kalibru.No tak to je sen...zlej sen!!!!!!!!!!!!

Romarioo, vyhledej ho a nafot jeste intros a muzziku :D

teeda leon HTP to se jen tak nevidi lol:plol

Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...

Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz :)

Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli

Upraveno od davon
citace fotek nevitana!

Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli

Prave ze jsem to videl poprve, na jinych stejnych autech to neni ...

Jsou to kokoti., takovych uz jsem taky par potkal a nedela to zrovna dobrotu .... U takovych pi*ovin se hnedka muze neco pos*at

sníh už není, tak to zaparkoval a vyjede až zase na zimu lol

pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším ;)

V zádu ma nalepku clubu tady od nas ze slovacka :palec2: .. co tam maj toho oranzoviho rapida AK47 atd ..;) hezky kola.:)

pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším ;)

to je chudej student :) taky občas chodí na fórum.. :palec2:

Co se jí stalo?

Hromada kitu ale vypadala vcelku hezky... a kola ma stejny jako ja.. nebo tedy mela:-P

Co se jí stalo?

No nic jen že dlouho stála v kopřivách všechno bylo popraskaný až hrůza :feve:

Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... :D

Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! :palec2:

EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff

Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... :D

Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! :palec2:

EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff

A v kterém tématu zůstane co? Vždyť v tom novém podle názvu nemají být žádná fota z netu a hned v prvních třech příspěvcích jsou 2...

raději nic nedělej ;)

Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? :D Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!!

Radeji si nech rady pls.. ;)

Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? :D Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!!

Nene, jen jsem se chtěl zorientovat, nic víc -_- Nejmenuju se Tomáš abych si myslel takvé věci :smich:

nejmenuji se ... lol ROFL ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.