Geoo Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 moc hezké ...ty be se to tu na Vysočině hezky na těch silnicích ničilo nemusíš ani na Vysočinu Kolikrát stačí i Okinka, nemusíš mít ani F... Svatá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Tohle není zrovna z ulice, ale je to nářez... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tohle není zrovna z ulice, ale je to nářez... Musej mít dobrej žaludek... nebo jezděj na lačno?? Jinak Hummera bych taky skousnul. Protože když jsem se v něm vozil, málem mě z něj museli dostávat heverem! Jenom radši H1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Tohle není zrovna z ulice, ale je to nářez... Tak tady se spletou asi jen jednou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 testing Hummerů tohle auto je strašnej nezmar kdysi jsem byl na autosalonu v Lipsku a chtěli za něj 3 mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Taxem vcera videl u Masarycky v Praze naprosto libovej, svetle modrej (ci co to bylo za barvu), Skyline! Bohuzel bez fotaku a v casovym presu, abych hledal misto a fotil to zblizka telefenem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. teď na ty fotky koukám a čumím, jak je krásně vidět vyhřívání čelního skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. teď na ty fotky koukám a čumím, jak je krásně vidět vyhřívání čelního skla To jsi zase chtel upozornit, ze mas neco vice v Mondeu nez ostatni?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. teď na ty fotky koukám a čumím, jak je krásně vidět vyhřívání čelního skla To jsi zase chtel upozornit, ze mas neco vice v Mondeu nez ostatni?? ne, překvapilo mně, jak je to na fotce vidět. Ono i v reálu to jde těžko vidět. A na té foto to je parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. teď na ty fotky koukám a čumím, jak je krásně vidět vyhřívání čelního skla To jsi zase chtel upozornit, ze mas neco vice v Mondeu nez ostatni?? A ještě napiš, že jsem to fotil kvůli tomu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tohle není od cesty, ale taky hezký. Jeden nejmenovaný velký řetězec prodává krásné penicilínové vánočky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 můj úlovek to není ale je to docela dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 můj úlovek to není ale je to docela dobrý to už tady párkrát bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Tohle není zrovna z ulice, ale je to nářez... Musej mít dobrej žaludek... nebo jezděj na lačno?? Jinak Hummera bych taky skousnul. Protože když jsem se v něm vozil, málem mě z něj museli dostávat heverem! Jenom radši H1. Já bych radši H2 nebo H3, jsou takoví líp použitelní než H1. A když jsem v US viděl za jaké peníze se dajím koupit, u nás škoda mluvit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. Tak ať čumím jak čumím, tak pašíka tam nikde nevidím. Na první fotce je nějaký picup nebo multivan nebo dodávka či co je to? A na druhé fotce je nejblíže OII, potom je VW Bora, potom je tam Fábka a to čtvrtý nejsem si jistej, ale pašík to na 100% není. Asi sis popletl Boru s pašíčkem, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. Tak ať čumím jak čumím, tak pašíka tam nikde nevidím. Na první fotce je nějaký picup nebo multivan nebo dodávka či co je to? A na druhé fotce je nejblíže OII, potom je VW Bora, potom je tam Fábka a to čtvrtý nejsem si jistej, ale pašík to na 100% není. Asi sis popletl Boru s pašíčkem, že? Taky sem koukal Kazdopadne panove viditelne davali pozor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. Tak ať čumím jak čumím, tak pašíka tam nikde nevidím. Na první fotce je nějaký picup nebo multivan nebo dodávka či co je to? A na druhé fotce je nejblíže OII, potom je VW Bora, potom je tam Fábka a to čtvrtý nejsem si jistej, ale pašík to na 100% není. Asi sis popletl Boru s pašíčkem, že? no jo. Jak jsem jel kolem, tak jsem se soustředil na focení a na NTB jsem to moc nezkoumal, a 6e Bora není tak častá, tak mně to ani nenapadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 tož taky něco přidám. Tohle bylo v pondělí na hradecké dálnici. jsem kurvoval v koloně a půl hoďky času v prdeli. Vypadá to, že se někomu urval přívěs. Od té dodávky asi tak 200m bylo v sobě 5 aut. Jedno není vidět, stálo v pravo s urvaným zrcátkem. nejvíc to odsral pašík, jinak jen ťukance. Ale záchranka tam byla a ryhcle odsvištěla, takže to asi úplně v pohodě nebylo. Tak ať čumím jak čumím, tak pašíka tam nikde nevidím. Na první fotce je nějaký picup nebo multivan nebo dodávka či co je to? A na druhé fotce je nejblíže OII, potom je VW Bora, potom je tam Fábka a to čtvrtý nejsem si jistej, ale pašík to na 100% není. Asi sis popletl Boru s pašíčkem, že? Taky sem koukal Kazdopadne panove viditelne davali pozor Podle mně oboje způsobil asi upadlej vozejk s míchačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Lahudka... i kdyz ne z ulice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Lahudka... i kdyz ne z ulice Kdyz jsem ho poprve videl v AutoTIPu, tak jsem ten casak vazne poslintal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Neco pro Vitta: Audinka ma pekny kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 dve RSky ... A GDE je ta druha???? :p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 dve RSky ... Tu žlutu bych bral... nema nekdo nejake penize navic.. ktere nechce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Vyfotil bych to i z boku.. pres tu stranu ktrou to bylo převraceno...ale behal tam nejaky vlčak čico... tak sem se neodvažil vylezt z autí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Taky jsem ráno na D1 viděl bouračku, ale nebyl čas ještě fotit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky