mischicka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Taky přidám dnešní úlovek Jsem podobný stroj dneska potkal-nalakovaný plameny a docela slušná motorkářka vzadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Muj dnesni ulovek v ulicich matky mest... co dodat. Tady to dobytkove zahodej, nekdo se o to pichne a oni nam zatim vybiraji auta... Za to by se mělo střílet!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Jeden novej Rapid Hmmm... nice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Asi videl hriba a zapomnel, ze je jeste v aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 takhle jsem včera viděl zaparkovanou felícii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak tohle je okoukáno z našeho balkonu. Tchánovi hořelo nad hlavou. Ten největší ohěň jsem už nestihnul vyfotit. Tak jsem dneska zase provětral linku 112. Ve mně hrklo, když manželka volala z balkonu, že hoří taťkovi(jejímu) barák Vylezu na balkon a oheň jak cyp. Tak to prej bouchly nějaký kondenzátory či co od nějakejch zesilovačů mobilního operátora a od toho to chytlo. Koukal jsem, že lidi, kterým hořelo nad hlavou o tom ani nevěděli a normálně v bytech vegetili. Když jsem volal tchánovi, tak si myslel, že si z něj dělám prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 tak tohle je okoukáno z našeho balkonu. Tchánovi hořelo nad hlavou. Ten největší ohěň jsem už nestihnul vyfotit. Tak jsem dneska zase provětral linku 112. Ve mně hrklo, když manželka volala z balkonu, že hoří taťkovi(jejímu) barák Vylezu na balkon a oheň jak cyp. Tak to prej bouchly nějaký kondenzátory či co od nějakejch zesilovačů mobilního operátora a od toho to chytlo. Koukal jsem, že lidi, kterým hořelo nad hlavou o tom ani nevěděli a normálně v bytech vegetili. Když jsem volal tchánovi, tak si myslel, že si z něj dělám prdel. No nekde nad prazskym Zizkovem je ted hodne podobna zare, asi taky nekdo odhodil cvanhaka na asfalt na strese a svadi to na ty mrdky medialni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Jdu si takhle po Chodbe v jednom komplexu a nejednou svete div se - proti me medved a jeste k tomu ledni. Venku 37C ve stinu a uvnitr ledni medved lol no co...venku mu bylo teplo, tak se sel ochladit dovnitr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Takhle se u nás parkujou eReSa... Tam stojí od zimy? Nebo kolik letěl, že se tam dostal i za sucha?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: pro mojí drahou polovičku super autíí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: No na té druhé a třetí fotce nevím,zato na té první to vypadá velmi dobře,škoda že brání ve výhledu ten Smart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Úplně stejnej Smart od Brabusu lítá i po Praze, potom podobný v barvách MB Mclaren jsem viděl ve Vídni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: No na té druhé a třetí fotce nevím,zato na té první to vypadá velmi dobře,škoda že brání ve výhledu ten Smart. Nad tim jsem uvazoval... Je to pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Takhle se u nás parkujou eReSa... Tam stojí od zimy? Nebo kolik letěl, že se tam dostal i za sucha?! Podle mě do něj někdo šťouchnul - nebo ho někdo odstrčil ručně pokud je to vůbec možný, protože odřený to nebylo.. Fakt netušim a neptal sem se ho, ale asi pospíchal na koupák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tohoto krasavce jsem obdivoval na dovolené v Bašce Vodě :palec2: Vcera sem takoveho predjizdel na ceste z Prahy na dalnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Srní u České Lípy (prislo mailem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 uf, skoro 180, hm, tak nevím nevím, na te jedné fotce je vidět doktorka jak ho ošetřruje, ale i tak, pokud to rozdýcali všichni, tak fakt zázrak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Asi nerozdychali, na druhe fotce je videt cerny pytel. Ten asi ani nestacil polechtat brzdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Pravda, na te fotce je videt pytel s penalem . Co to vubec bylo za auti, uz to z tech fotek neni poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Bych to tipoval na citnóna nebo nějakýho jinýho francouze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Bych to tipoval na citnóna nebo nějakýho jinýho francouze a nema nahodou zimaky Good Year Ultra Grip 7 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Urcite nerozdejchal, fakt je tam pytel. Nehlede na tu louzi krve v trave a na prvni fotce je videt, jak je mistama deravej a telo nema barvu jako v soku, ale jako pri ztrate krve. To skoro vypada jak sebevrazda. Tipnul bych C4, ale nejak to neni poznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Urcite nerozdejchal, fakt je tam pytel. Nehlede na tu louzi krve v trave a na prvni fotce je videt, jak je mistama deravej a telo nema barvu jako v soku, ale jako pri ztrate krve. To skoro vypada jak sebevrazda.Tipnul bych C4, ale nejak to neni poznat Podle Alu to bude neco starsiho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 No fuj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 to snad ani není možný takhle se omotat, to musela být mrda, možná stará mazda 323 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky