Peterer Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 jedna z DE na prodej za € 29 000,-. Ta barva ty kola NÁDHERA SAMA!!!! :palec2: No bílá je nej, nechci nějak přehánět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 jedna z DE na prodej za € 29 000,-. RE: Zajimavej kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Sympatie na 1. pohled, u pumpy tezka nesympatie... známej měl Z 06 420 PS ted má novou Z06 geiger 580PS a jezdí do 20 litrů (ne na okruhu) jde o to že s tímto musíš ten plyn jen lechtat a naplno ho zešlápneš jen na tom okruhu On i ten modrý krasavec vedle by stál za fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tak to je maser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Sympatie na 1. pohled, u pumpy tezka nesympatie... známej měl Z 06 420 PS ted má novou Z06 geiger 580PS a jezdí do 20 litrů (ne na okruhu) jde o to že s tímto musíš ten plyn jen lechtat a naplno ho zešlápneš jen na tom okruhu On i ten modrý krasavec vedle by stál za fotku... toto? jízdní pocity nic moc (oproti Z06) jo to je ono, krasavec jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Hradní stráž na výletě Jseš si jistý, že jde o výlet? Bych řekl, že jde o výcvikové hodiny v provozu v různých formacích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Hradní stráž na výletě Jseš si jistý, že jde o výlet? Bych řekl, že jde o výcvikové hodiny v provozu v různých formacích. Nene, řeknu Ti přesně co to je: v Bechyni na letišti je tento víkend nějakej mega slet motorek a Hradní stráž stejně jako Motojednotka Vojenské policie tam mají také své vystoupení, celý týden cvičili, VP i v noci a za střelby ze samopalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kdo to zná na Ruzyni, tak ví co jsem za raritku vyfotil. Je to u závor na mostě u odletové haly Sever2. Šest cedulí minul, kde je zákaz vjezdu vozidel nad 3,5t a potom se u závory rozčiloval, že neprojede to není masér, ale debil byl snad nachcanej ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kdo to zná na Ruzyni, tak ví co jsem za raritku vyfotil. Je to u závor na mostě u odletové haly Sever2. Šest cedulí minul, kde je zákaz vjezdu vozidel nad 3,5t a potom se u závory rozčiloval, že neprojede to není masér, ale debil byl snad nachcanej ne a po zjisteni pochcanej... lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Kdo to zná na Ruzyni, tak ví co jsem za raritku vyfotil. Je to u závor na mostě u odletové haly Sever2. Šest cedulí minul, kde je zákaz vjezdu vozidel nad 3,5t a potom se u závory rozčiloval, že neprojede to není masér, ale debil byl snad nachcanej ne a po zjisteni pochcanej... lol špíš pos* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 to říkám furt, že kupa těch kamioňáků jsou čuromedi. V Čeperce opravujou takovej malej mostek, objíždí se to náspem a je tam na na nejbližší křižovatce zákaz vjezdu kamionů nad 10m s upozorněním, že probíhá oprava mostu. A co myslíte? Už jsem tam 2 krát tuhnul, protože buzík nerespektoval značení a vjel tam i přes zákaz, uvíznul a nešlo to ani tam ani zpět. Kvůli debila tam pak tvrdnou desítky lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 jeden mailík který mi ráno zlepšil náladu a tak se rád podělím... Tento víkend máme zde u nás sraz motorkářů a toto je prý sraz na Filipínách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Tak tady taky přidam jeden vytuněnej Logan - foceno v rumunsko večer mobilem takže nic moc. Ty woe, do toho jdu, je drsnější než Focus STI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Dnes na strakonické u Dobříše zaparkoval kamion. Hehe tohohle mám taky vyfoceného na mobilu. Akorád když jsem tam jel taky byl už šouplej do jednoho pruhu a překládali z něj věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Tak dalsi mail...tentokrat "Machyrek, co jel po Evrpske 210km/h" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Pár odřenin, jinak bude v pohodě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Ja nevedel, ze se delali i Felicie RS???!!! Hehe, tohodle trotla sem potkal vcera taky, za volantem pekny vohrablo, hlavne, ze to ma volepeny kde cim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Na sousedni pozemek prijel majitel I s milenkou, coz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Ja nevedel, ze se delali i Felicie RS???!!! No hlavne, ze tam mam i napis Octavia....kuci...nemate nekdo napis SuperB, ze bych si taky polepsil.... Na druhou strany nam obrazkem v leve casti auta dava jasne najevo, co mu muzem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Ty duhy jsou krááááfnýýýý!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Zajimava barva, celkove zajimavy, ale moc to nevynikne, ani se vzduchacem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ja nevedel, ze se delali i Felicie RS???!!! už zase? tohle fakt nechápu, tak si tam dal znáček motorsportu no a co? já ho měl na zrovínka takové Felicii taky No je to podobne vtipny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ja nevedel, ze se delali i Felicie RS???!!! už zase? tohle fakt nechápu, tak si tam dal znáček motorsportu no a co? já ho měl na zrovínka takové Felicii taky No je to podobne vtipny spíš jde o to, kdy se to na ty auta lepilo já to na svoji Felišku nalepil v roce 2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Ja nevedel, ze se delali i Felicie RS???!!! už zase? tohle fakt nechápu, tak si tam dal znáček motorsportu no a co? já ho měl na zrovínka takové Felicii taky No je to podobne vtipny spíš jde o to, kdy se to na ty auta lepilo já to na svoji Felišku nalepil v roce 2002 No pred peti rokama to precejen bylo neco jinyho, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Vyfoceno dnes u nás u práce v ulici. nevím, ale ten předek mi nějak nesedí. A mám rád světlejší barvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky