Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu Kolik asi stoji na takovou vecicku gumy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu Kolik asi stoji na takovou vecicku gumy? tak to nevim,ale udelej si vylet a oni ti to urco reknou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu Kolik asi stoji na takovou vecicku gumy? tak to nevim,ale udelej si vylet a oni ti to urco reknou vidiš to mě ani nenapadlo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nevim, jestli je tady....MB Olympia tyjo co maj vseci s tema'' WRX '' naraznikama,ale peknej kolor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nevim, jestli je tady....MB Olympia Tak to je hnus velebnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nevim, jestli je tady....MB Olympia Uzasna barvicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Brno,křižovatka u Ronda 11 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Ještě jednou. Brno 14.8. Křižovatka u Ronda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 se divi.... kdyz jezdi po meste jako prasata...a k tomu to jeste poradne nezvladaj!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 se divi.... kdyz jezdi po meste jako prasata...a k tomu to jeste poradne nezvladaj!!!! no trosku sem to asi prehnal,ale predevcirem se mi stalo ,ze polishi jeli v obci urcite vic jak 50 ci 70...a bez majaku.nebrali ohled na nikoho kolem,proste jeli jak hovada a jeste se priblbe usmivali,, tak nevim co to melo znamenat. Jesli je tady nekdo od policie tak se omlouvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tady to vypadalo,že jeli s majákama ,ale trefili předek auta,asiFiat Brava a ten je docela nízkej, tak je přetočil jak nějakej katapult,ale co kdo víme? Nehoda je v šetření. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tady to vypadalo,že jeli s majákama ,ale trefili předek auta,asiFiat Brava a ten je docela nízkej, tak je přetočil jak nějakej katapult,ale co kdo víme? Nehoda je v šetření. Ahoj. j jasne,tak to je jina.Jw neco jineho jet s majakama a bez.To co jsem videl me docela neprijemne prekvapilo..... Byli vseci ok?z te posadky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 To nevím já tama jen 2x projížděl ,ale asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu V Hamburku a Roterdamu jsem tímto heblem viděl přmísťovat vícero kontejnerů najednou Děsně obrovská kur.a to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stubak Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 posledni :-P Nádherné kolesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Trochu jine fotky.... .Nedávno naše město navštívili motorkáři konala se oslava nejmenovaného radia a tak si pozvali početnou skupinu vyznavačů dvou stop.To že jich přijelo mraky,všichní oháknuty v modelech a-lá "Modrá ústřice",o respektování nějakých dopravních pravidel jsem si mohl nechat jen zdát a že nám předváděli řev jako při přistání boeingu a hrábaní zadního kola na místě jsem celkem pochopil a toleroval.Ale to,že s parkováním si nedělali vůbec žadný problem mě nakrklo maximalně. Jediný co sem na podobný akci pochopil je,že čím menší řidič tím šírší řídítka. a čím větší pitomec tím větší rohy na helmě.Tímto se omlouvám všem slušným motorkářům za svuj názor a ten zbytek posílam víte kam........ Když tak jednostopá vozítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Když tak jednostopá vozítka. Děkuji za upozornění....opraveno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 a ridil... nebo teda spolujezdkyne...-- Zuzka Belohorcova Cjece,ty jsi hotovej paparazzi... Jooooo,Zuzka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 posledni :-P Nádherné kolesa jj kola nadherne... to druhe co sem nestihl melo taky pekne..ale byli to 15 asi..a ne az tak moc dobre jako tato:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 a ridil... nebo teda spolujezdkyne...-- Zuzka Belohorcova Cjece,ty jsi hotovej paparazzi... Jooooo,Zuzka... .. tak jedu si z Mikulova a proti me eFko.. a nestihl sem vyfotit..sem se podival do zp.zrcatka..a odpbocovalo na benzinku tak sem to otcin (pres plnu) ale nikdo nejel... a jel sem na benzinku.. tam si zapalil a fotil...fotek mam vic..ale bylo otocena vzdy na blbu stranu..ale aspon neco s epodarilo vyfotit.... jen kdo vi kdo je ten blbek s ferari..a jeste snema byl takovy postarsi chlapek s zensku..:-P..ale ti dojeli pasatem :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Taky mám,ale starší. Jsi vymenil za hraska? SUPER KARA!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Mouchy na skle Zajimavy!! Skoda, ze to neni ve vetsim rozliseni!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Taky mám,ale starší. Jsi vymenil za hraska? SUPER KARA!! Kdepak. To je moc nápadný auto. V tý době měl hráška ještě brácha. Já tam byl s bílou Astrou v pozadí,co je vidět na první fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Kdepak. To je moc nápadný auto. V tý době měl hráška ještě brácha. Já tam byl s bílou Astrou v pozadí,co je vidět na první fotce. Mne by to ani moc nevadilo, takovy napadny auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 potřebná výbava na některé účastníky provozu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky