kops Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 nádhera, to mám rád a na to se vždy rád podívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Naposledy jsem jí viděl bez nárazníků, tak jsem čekal nějaké úpravy, ale nechápu to ..... a to to bývala taková krasavice... . Foceno náhodně v Doksech. sakra co s tim ten clovek provadi???:-O ten zadni naraznik dost podelal,,,ale kola ,ty bych si nechal libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Me prijde ze to pujde do puvodniho stavu, strikacka a prodej... Jinak si to nedovedu vysvetlit, vidam ho SPEED CARA casto v noci v centru, je to siiileneee dom*dany! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 (editace) Taky vám něco přidám. Ty píííííííí*o!!!!Tak to je STROP! Já chci taky takovy! Editováno: 25. Srpen 2007, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 ... pekna fabie Ta za tim "MINI-m"? Jo ta je celkem slusna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 To musela byt shichta co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 ... pekna fabie Povedenej kousek!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 (editace) Takhle mě odchytily děvčata nedaleko Blatné. Jenom by to chtělo větší a kvalitnější fotky ...aby bylo na co koukat Editováno: 29. Srpen 2007, autor: Geoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Takhle mě odchytily děvčata nedaleko Blatné. Jenom by to chtělo větší a kvalitnější fotky ...aby bylo na co koukat Pak nemaj bejt ty silnice tak zarostlý :p Kde se tam vzaly holčiny a co je tak lákalo na traktoru Zetor ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pěkný holčiny...jen moc oblečený :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pěkný holčiny...jen moc oblečený :-) Taky dobrej názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cestář Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Pěkný holčiny...jen moc oblečený :-) Ty děvčata cvičí aerobic a traktor viděla prvně,protože jsou z Práglu.Můžu vám říct,že maj v sobě hodně energie. Foceno z telefonu.Foťák v sekačce nevozím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 Pěkný holčiny...jen moc oblečený :-) Ty děvčata cvičí aerobic a traktor viděla prvně,protože jsou z Práglu.Můžu vám říct,že maj v sobě hodně energie. Foceno z telefonu.Foťák v sekačce nevozím. No, tak po dnešku by jsi to měl přehodnotit a foťák vozit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Tak to se pos..l ne!!! Tomu říkám kola!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Tak to se pos..l ne!!! Tomu říkám kola!!! Jo kamarade!A vis jak sem na to vejral ja...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Tak to se pos..l ne!!! Tomu říkám kola!!! Jo kamarade!A vis jak sem na to vejral ja...? No to si dovedu představit bo jsme oba na ty kola jak jatý!!! Jinak já mám teď smůlu protože jsem jedno ohnul o past na mamuty a druhý pěkně odřel!! Ohnutý je už opravený a ten zbytek holt až na podzim!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 a ten poslední opravdu stál za to, ale bohužel fotoaparát nějak přestal fungovat. Na D1 jsem dojel Fabii 1,2 HTP a koukám jak blázen, pod nápisem FABIA byl další nápis SUPERB a teprve potom byla motorizace.... Fakt jsem se pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Jojo,nedávno tahle firma prodávala na vyzkouseno.cz O1RS v úplně stejných barvách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tenhle hezkej Nissan 350Z stal na OC Chodov v sobotu kolem 21hod. Jj ten je mazec.Toho uz jsem 2x videl,ale nikdy nestihl beljsknout..!Je naaaaaadhernej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Tak to se pos..l ne!!! Tomu říkám kola!!! Jo kamarade!A vis jak sem na to vejral ja...? No to si dovedu představit bo jsme oba na ty kola jak jatý!!! Jinak já mám teď smůlu protože jsem jedno ohnul o past na mamuty a druhý pěkně odřel!! Ohnutý je už opravený a ten zbytek holt až na podzim!!! No presne tak,mame to hozeny stejne.. Ajajaj,to mi ani nerikej.A rovnalo se za studena? Nechas stejnou barvu,nebo udelas nejkej upgrade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Je od Budejovicky firmy, parkrat sem ji v CB videl, pry si to nechal delat na prani nejaky pan co s tim bude jezdit na autodromu v Moste (takhle to rikali ve zpravach) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Je od Budejovicky firmy, parkrat sem ji v CB videl, pry si to nechal delat na prani nejaky pan co s tim bude jezdit na autodromu v Moste (takhle to rikali ve zpravach) Jo?Ja ji casto vidam v Praze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 (editace) víkendový úlovek č.1 Je od Budejovicky firmy, parkrat sem ji v CB videl, pry si to nechal delat na prani nejaky pan co s tim bude jezdit na autodromu v Moste (takhle to rikali ve zpravach) Jo?Ja ji casto vidam v Praze.. Vzdyt jo, nechal si to delat nejak chlapek z Prahy nebo odkud!! Ale od Budejovicky firmy...Kdyz jsem ji jeste tady potkaval tak ji zrovna "tunili" byla o tom prave i reportaz na Nove v Jihoceskym zpravodajstvi! Editováno: 3. Září 2007, autor: Doli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 víkendový úlovek č.1 Je od Budejovicky firmy, parkrat sem ji v CB videl, pry si to nechal delat na prani nejaky pan co s tim bude jezdit na autodromu v Moste (takhle to rikali ve zpravach) Jo?Ja ji casto vidam v Praze.. Vzdyt jo, nechal si to delat nejak chlapek z Prahy nebo odkud!! Ale od Budejovicky firmy...Kdyz jsem ji jeste tady potkaval tak ji zrovna "tunili" byla o tom prave i reportaz na Nove v Jihoceskym zpravodajstvi! Jo taaaaak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Cestou minulej vikend z Krkonos..Nejakej mistni chudak...Bylo to 760i a hlavne ty kola...265/30/22 Kvalita je spatna-foceno mobilem.. Tak to se pos..l ne!!! Tomu říkám kola!!! Jo kamarade!A vis jak sem na to vejral ja...? No to si dovedu představit bo jsme oba na ty kola jak jatý!!! Jinak já mám teď smůlu protože jsem jedno ohnul o past na mamuty a druhý pěkně odřel!! Ohnutý je už opravený a ten zbytek holt až na podzim!!! No presne tak,mame to hozeny stejne.. Ajajaj,to mi ani nerikej.A rovnalo se za studena? Nechas stejnou barvu,nebo udelas nejkej upgrade? Jo jo za studena dělá to soused přes ulici tak pohoda byl ohlej lem tak o cenťák a půl a krásně to zapravil barvou není to ani poznat! Horší to je s tím zadním to chytlo hranu díry a je tam odřenej celej lem fakt hnus musím s tím neco udělat ale vypadá to až na podzim jak přezuju na zimáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky