Sleep77 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Tak timhle jsem se vcera vozila Foceno mobilem a vnitrek za jizdy takze toe takovy nejaky a komu jsi pujcila tu svou koktu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Až tak? Za půl roku jsem v US neviděl jedinou škodovku a v Dominikáně jezdí?! Ja jich v Dominikane videl docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 @CMF : Parada ... a ta barva !!! Cervena se mi na autech nelibi a Porsche nemusim... ale na svezeni to slo 2 Sleep77: Ta cekala pred barakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 jak vypada rok starej deda? jojo..překlep..píšu rychle a pak se překlepávám...jezdí s ní asi 1rok 58letej pán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ten musel někoho hodně nasrat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 tak z laku to půjde lehce, vezmou to lešticí pastou a leštičkou, horší bude ten intoš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Introš ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 má kosočtverce i na sedačkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 má kosočtverce i na sedačkách... Ale trochu mi uniká, jak mu to dotyčný vytvořil i v interiéru ? Měl klíče ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Ale trochu mi uniká, jak mu to dotyčný vytvořil i v interiéru ? Měl klíče ? Vím já? Dneska tam jedu zase, jestli tam to auto bude a půjde to, tak udělám fotky toho vnitřku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 to byl P2M ze to tak dobre vi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Smutné, leč dnes běžné..hlavně že jste zachovali klid a pomohli mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 mam jeden ulovok z vyletu Podarilo sa ti cvaknut mojho suseda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 Dnesni odpoledne...Vychazime s kamosem ze SQUASH POINTU po squashi, jdeme k autu a najednou rana jako krava a az pak skripani brzd. Kamos videl neco ve vzduchu, ja jen slysel naraz. Bezime tam a na obrubniku na stejnem miste jako na fotce frajer, zkrvavenej ksicht a obe kosti viditelne zlomeny na noze, otevrena zlomenina, kusticka koukala... Nic moc pohled, trochu jsem zelenal, ale proste jsme mu s tou pani, ktera jela nahodne okolo a rozumela tomu, jak zachazet se zranenymi, osetrili a drzeli ho pri vedomi do prijezdu sanitky.. Jeste nez prijeli, jsem si vsimli, ze mu prosakuje krev na levem boku skrz kosili.. Neni to na fotce videt, ale mel cca 1 cm do hloubky od prsu az k pupiku rozparanej bok, ale nevedel o tom, bolela ho jen ta noha, skucel, rval, narikal, chvilema mluvil nesmysle, v soku!! Po prijezdu sanitky jsme ho nalozili,oni mu fixli mu pater a nohu... Je strasny, jak lehce se da prijit k urazu... A nemilemu! Detail okna auta je kuze z obliceje, kterou tam nechal! Cekani na benga, odsvecit, ze mu tam vlitl a cele odpoledne je v hajz+u... Podobnou situaci jsme viděli s bruderem nedávno u nás, jen to byla OI, sklo promáčklé uprostřed a chodec už byl pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Až budu doma,tak něco přihodím,podobný případ akorát měl rozbité sklo někdo od fochu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 To asi něco srazil, ... zvíře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 to nevim doslo mi to meilem..ale sak to kua ani neni oktavka..je? neni ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 to neni OKTA . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 vypada to na hyundai Atos,ale nejsem si jisty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Napadá mě ještě Dacia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 to neni OKTA . jj .. taky sem si pak vsiml... enzkoumal sem to a v mailu bylo psane ze je to kokta... tak sem to tam pisnul..ale jak sem se dival tak neni no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Taky ne moc pekny pohled na auto... .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 asi to bude ono jen mozna nejaky starsi verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jo, to je ono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Jedna Škodovka z dálnice: To ještě jezdí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky