vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 nene to vypada na OZ nebo neco, ronalky to nejsou porad nevim jestli karlin ano ci ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 nene to vypada na OZ nebo neco, ronalky to nejsou porad nevim jestli karlin ano ci ne Je to Karlín teda aspoň myslím jinak kolesa jsou skutečně OZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 nene to vypada na OZ nebo neco, ronalky to nejsou porad nevim jestli karlin ano ci ne Jsi slepej? pisu SALDOVA ULICE, KARLIN, PHA 8, kousek od M3000! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 nene to vypada na OZ nebo neco, ronalky to nejsou porad nevim jestli karlin ano ci ne Jsi slepej? pisu SALDOVA ULICE, KARLIN, PHA 8, kousek od M3000! hele hele kamarade newotvirej si na me papulu hihi...no ja nevim ze je tady saldova, ja delam v pobrezni, jen ze ty baraky mi jsou povedomy nmyslis ze ja vim kde je saldova to bych se musel zblaznit vsechno vedet hahaaaaaa tak aspon vim ze je to blizko me borgino ty delas nekde tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 nene to vypada na OZ nebo neco, ronalky to nejsou porad nevim jestli karlin ano ci ne Jsi slepej? pisu SALDOVA ULICE, KARLIN, PHA 8, kousek od M3000! hele hele kamarade newotvirej si na me papulu hihi...no ja nevim ze je tady saldova, ja delam v pobrezni, jen ze ty baraky mi jsou povedomy nmyslis ze ja vim kde je saldova to bych se musel zblaznit vsechno vedet hahaaaaaa tak aspon vim ze je to blizko me borgino ty delas nekde tady? Nene, nemakám tam nikde okolo,ale mám občas cestu okolo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Jeden fešák SuperB /foceno včera na magistrále/ ...ahoj vsichni, je mi jasny, ze me vypiskate, ale tohle je otřes!!! ale asi mame kazdej jinej vkus. Ale presne pod vama, kdyz si ho fotil zezadu, pracuju tak se mejte a ja vam sem hodim vecer PORADNY auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 No na druhou stranu má na tom Supu geniální barvu-tohle mu nikdo neukradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Jeden fešák SuperB /foceno včera na magistrále/ ...ahoj vsichni, je mi jasny, ze me vypiskate, ale tohle je otřes!!! ale asi mame kazdej jinej vkus. Ale presne pod vama, kdyz si ho fotil zezadu, pracuju tak se mejte a ja vam sem hodim vecer PORADNY auto no já tě rozhodně nevypískám protože tohle je fakt hnus. Ale klučina za volantem byl sladěnej a měl i růžovou kšiltovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 No na druhou stranu má na tom Supu geniální barvu-tohle mu nikdo neukradne tojo tojo, kdo by chtel taky jezdit s tak hroznym krytem na nadrz a jeste hroznejsima klikama , kdyby tam nebyly tyhle hruzy, tak je to pekny auti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 (editace) Jeden fešák SuperB /foceno včera na magistrále/ ...ahoj vsichni, je mi jasny, ze me vypiskate, ale tohle je otřes!!! ale asi mame kazdej jinej vkus. Ale presne pod vama, kdyz si ho fotil zezadu, pracuju tak se mejte a ja vam sem hodim vecer PORADNY auto no já tě rozhodně nevypískám protože tohle je fakt hnus. Ale klučina za volantem byl sladěnej a měl i růžovou kšiltovku no tak to pak teda klobouk dolu protoze na tohle musi mit clovek HOOOOODNE velkou odvahu, mmch, vis, nad cim jste zrovna jeli??? ...btw, ja myslela, ze s tim muze jezdit max. blondata cicna a on hosik Editováno: 17. Duben 2007, autor: drncice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 hja myslel ze je to nejaky buchty ne? jinak ja pracuju na druhy fotce vpravo hned u hiltonku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 hja myslel ze je to nejaky buchty ne?jinak ja pracuju na druhy fotce vpravo hned u hiltonku zrovna jsem to dopsala s tou buchtou ..no neke.. tak to jsme sousedi, kdyz vypatras, kde pracuju ja, tak se muzes od 14 do 22 zastavit na kafe, nebo veceri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 hja myslel ze je to nejaky buchty ne?jinak ja pracuju na druhy fotce vpravo hned u hiltonku zrovna jsem to dopsala s tou buchtou ..no neke.. tak to jsme sousedi, kdyz vypatras, kde pracuju ja, tak se muzes od 14 do 22 zastavit na kafe, nebo veceri A ja to vim kde :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 hja myslel ze je to nejaky buchty ne?jinak ja pracuju na druhy fotce vpravo hned u hiltonku zrovna jsem to dopsala s tou buchtou ..no neke.. tak to jsme sousedi, kdyz vypatras, kde pracuju ja, tak se muzes od 14 do 22 zastavit na kafe, nebo veceri A ja to vim kde :-))) ... tak mas 5 bodu a muzes prijit na kaficko a uz psssst, nebo dostanem vynadano, kdyz tu neni zadna fotka poradny kary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 no tak to pak teda klobouk dolu protoze na tohle musi mit clovek HOOOOODNE velkou odvahu, mmch, vis, nad cim jste zrovna jeli??? Vím, je to cítit až na magistrále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 nerikej ze MCD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 nerikej ze MCD? McD.........btw:na muj dluh jsem nazapomnel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 nerikej ze MCD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 nerikej ze MCD? McD.........btw:na muj dluh jsem nazapomnel :-) jakej dluh ????? hodte sem nekdo nejakou fotku peknyho autina, at mi NEKDO zas nenynadaaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 no tak to pak teda klobouk dolu protoze na tohle musi mit clovek HOOOOODNE velkou odvahu, mmch, vis, nad cim jste zrovna jeli??? Vím, je to cítit až na magistrále to je vuuuuuuune, ze??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak dame sraz vitto v McD dlouho jsme se nevideli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 tak dame sraz vitto v McD dlouho jsme se nevideli aaaaaaaaaaaaa, ze by byl ten slibenej namalovanej trpaslik s hrabickama??????????????? jinak ja jsem tam kazdopadne, bohuzel, muzu vam dat, preso, smrtaka, late obyc, nebo s prichuti vanilka, orisek, banan, nebo capuccino, nebo kafe se zmrzkou???? heslo zni, trebaaaaaaaaaaaaaa: ja nevim, neco vymyslete caues, ja frcim, at tam necham uklidit, kdyz by nahodou dorazila takova honorace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 no to je dobrej napad jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 Jeden fešák SuperB /foceno včera na magistrále/ Čau všichni!!! To auto to je teda síla. Nebylo ti najednou nějaké vedro, když jsi to fotil??? Z toho to muselo sálat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 17. Duben 2007 Sdílet Vloženo 17. Duben 2007 To ma jeden Typek z Velehradu, asi to ma dotazene z Ameriky, protoze loni na podzim jezdil na americkych znackach. Kola to ma pekne, ale jinak nic moc dizajn. tohle sem zahledl pred Hypernovu.. V Kunovicich ..foceno mobilem..a z dalky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky