Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Acter: no oni to maji i naši měšťáci na Octávkách II. .... :) Bohužel fotku jsem měla jen rozmazanou... :( Taky se asi párkrát spletli :D

Vloženo (editace)
Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...

Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz :)

:kol-130:

Editováno: , autor: davon
citace fotek nevitana!
Vloženo (editace)
Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...

Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz :)

Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli

Editováno: , autor: davon
citace fotek nevitana!
Vloženo
Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli

Prave ze jsem to videl poprve, na jinych stejnych autech to neni ...

Vloženo
pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším ;)

V zádu ma nalepku clubu tady od nas ze slovacka :palec2: .. co tam maj toho oranzoviho rapida AK47 atd ..;) hezky kola.:)

Vloženo
pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším ;)

to je chudej student :) taky občas chodí na fórum.. :palec2:

Vloženo

Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... :D

Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! :palec2:

EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff

Vloženo
Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... :D

Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! :palec2:

EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff

A v kterém tématu zůstane co? Vždyť v tom novém podle názvu nemají být žádná fota z netu a hned v prvních třech příspěvcích jsou 2...

Vloženo

raději nic nedělej ;)

Vloženo

Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? :D Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!!

Vloženo
Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? :D Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!!

Nene, jen jsem se chtěl zorientovat, nic víc -_- Nejmenuju se Tomáš abych si myslel takvé věci :smich:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...