BadyS Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 vymazlený kus !!!! jóó vkus si za peníze nekoupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Se ani enchce uvěřit, že někdo něco takového může vytvořit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Nemusí řešit pojišťovnu tohle fakt neukradne ani nejotrlejší čorkař :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Acter: no oni to maji i naši měšťáci na Octávkách II. .... Bohužel fotku jsem měla jen rozmazanou... Taky se asi párkrát spletli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 loool... ten telefon... jakej telefon? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 (editace) Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz Editováno: 9. Červen 2008, autor: davon citace fotek nevitana! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Ta Octávka má hradecky RZ a je to teda humus největšího kalibru.No tak to je sen...zlej sen!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Romarioo, vyhledej ho a nafot jeste intros a muzziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 teeda leon HTP to se jen tak nevidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Ja bych take neco pridal...spise k pobaveni...Tady asi nekdo musel nechal vyprazdnit nadrz Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli Editováno: 11. Červen 2008, autor: davon citace fotek nevitana! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Dříve, když jsem ještě působil ve státních službách a měli jsme s Němčoury jednání, tak to měli na všech vozech. Ptali jsme se jich a prý na to měli nějaké nařízení, že to tam musí být označeno s vyjímkou vozů krimi a dálniční policie. Tak nevím, ale i my se tenkrát smáli Prave ze jsem to videl poprve, na jinych stejnych autech to neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Jsou to kokoti., takovych uz jsem taky par potkal a nedela to zrovna dobrotu .... U takovych pi*ovin se hnedka muze neco pos*at Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 sníh už není, tak to zaparkoval a vyjede až zase na zimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším V zádu ma nalepku clubu tady od nas ze slovacka .. co tam maj toho oranzoviho rapida AK47 atd .. hezky kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 pro ty co ujížděj na kolečkách, mně to teda moc nebere, ale třeba někoho potěším to je chudej student taky občas chodí na fórum.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Co se jí stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Hromada kitu ale vypadala vcelku hezky... a kola ma stejny jako ja.. nebo tedy mela:-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Co se jí stalo? No nic jen že dlouho stála v kopřivách všechno bylo popraskaný až hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff A v kterém tématu zůstane co? Vždyť v tom novém podle názvu nemají být žádná fota z netu a hned v prvních třech příspěvcích jsou 2... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Tak jsem si vzal v praci dovolenou a trochu promazal posledni debatu o myskach a budkach atd... Premyslim o tom, ze az bude teply letni vecer, ze si vezmu lehatko na balkon a pekne to tady vycistim od textu! Zustaly by pouze fotky! EDIT - pustil jsem se do toho, prvnich 20 stranek ocisteno, ale ne od OT, ale od priloh a presunuty do nove zalozeneho tema, ktere bude funkcni po dodelani vsech 100 stran... Uff raději nic nedělej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Radeji si nech rady pls.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 Ty vole mischicko, ty stourale, nemas co delat? Rekl jsem, ze je to snad hotovy? Neni to uplna prdel, preci jen je to 110 stranek prispevku!!! Nene, jen jsem se chtěl zorientovat, nic víc Nejmenuju se Tomáš abych si myslel takvé věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Červen 2008 Sdílet Vloženo 14. Červen 2008 nejmenuji se ... ROFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky