Přejít na obsah

Altík pomoooc

Majký

Doporučené příspěvky

Hmm mám tam nalétáno 205.000

jinak se ptám zda není atík propojen s nějakou RJ - je divné že začne makat po vytočení motoru k 3000 a potom šlape jako hodinky - jinak zda ho nedostanu nad 3000 nezačne makat ani kontrolka neukazuje nic špatného

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm mám tam nalétáno 205.000

jinak se ptám zda není atík propojen s nějakou RJ - je divné že začne makat po vytočení motoru k 3000 a potom šlape jako hodinky - jinak zda ho nedostanu nad 3000 nezačne makat ani kontrolka neukazuje nic špatného

Podla mna alternator dodava prud okamzite po nastartovani.

Monitoroval som to.

Ked je vypnuty motor napatie do 12V

Ked natocim uz bolo 14V,akurat ked som pridal plynu krivka sa pekne vyrovnala.

Motor 1.2

Odkaz ke komentáři

Podla mna alternator dodava prud okamzite po nastartovani.

Monitoroval som to.

Ked je vypnuty motor napatie do 12V

Ked natocim uz bolo 14V,akurat ked som pridal plynu krivka sa pekne vyrovnala.

Motor 1.2

To všechno souvisí s nabuzením alternátoru, normálně se nabudí a začne dobíjet při otáčkách volnoběhu, když je něco špatně, udělá to až při zvýšených otáčkách. :o ..víc by poradili elektrikáři, což já nejsem.. :unsure:

Odkaz ke komentáři

http://www.aaaautosoucastky.cz/ tady mají altík bosch za 2300kč to zase není taková pálka za tu cenu bych ho ani neopravoval to samý startér, kde jsou ty časy kdy mě ve fordu strašili se 25 000 kč za starter :smich: jinak obědnal jsem si tu letos čidlo teploty bylo doma do 3dnů poštou vše ok a stejné jako origo vč piopisků za víc než poloviční cenu a facha dobře :skoda: Editováno: , autor: heckeer
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...