Gažko Gaži Gažino Vloženo 6. leden 2021 Sdílet Vloženo 6. leden 2021 Zdravim Vas kupil som Superba combi rv. 2010 mam tam klasicku manualnu klimu a nefunguje mi fukar na 1 a 4 stupni bolo mi povedane ze oprava je zbytocna lepsie vymenit cely panel ale mna napadlo ked uz to menit tak by som prijal nieco “modernejsie” nasiel som na aliexpresse takyto set myslite ze by to islo spojazdnit? https://a.aliexpress.com/_m09zLfB pripadne mozte poradit aj ine riesenia dakujem 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 23. Březen 2021 Sdílet Vloženo 23. Březen 2021 Čau, takový set mám taky, můžu Ti odprodat :) Má to svoje limity, jednak Ti nepůjde druhá zóna (topení nemá druhý okruh a klapky pro pravou stranu auta) a háže to chyby v diagnostice. Jinak se to dobastlit dá, akorát je opruz dodělat ty čidla, musíš si s tím pohrát - dotažením kabelu od čidel. Druhé řešení je předělat auto na climatronic = palubka ven, výměna topení, trocha kabeláže, překódovat a sestrojit. K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gažko Gaži Gažino Vloženo 3. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Nooo tak to kaslem na to 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.