Publikováno Leden 30, 20214 r Ahoj , měnil jsem pouzdro klíče dal jsem si záležet abych nerozbil čip imobilizéru i se mi to povedlo vytáhl jsem ho v celku jenže pak mi upadl na zem a dcera na něj šlápla takže teď mám jen jeden klíč. Otázka : VAG TACHO a nebo VAG Commander a když tak i jakou verzi na vyčtení pinu imobilizéru Octavia II r.v. 2008 1.9 TDI PD 77 KW , čip už jen na cestě tak teď ještě jaký kabel děkuji za rady prosím jen lidi co ví a ne co myslí.
Leden 31, 20214 r pokud je to konec 2008 tak tam už to PINem nepůjde dobře to umí Smok, nebo Abrites ceny okolo 30t vagtacho/vag commander byl na auta do 2005
Leden 31, 20214 r https://www.mtaplus.cz/28-servisni-kabely-vag některé ceny jsou jen licence některé bez HW boxu
Leden 31, 20214 r Autor před 7 hodinami, Vaša napsal: pokud je to konec 2008 tak tam už to PINem nepůjde dobře to umí Smok, nebo Abrites ceny okolo 30t vagtacho/vag commander byl na auta do 2005 Je to 2008 1 měsíc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.