stanislav97 Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Ahoj , měnil jsem pouzdro klíče dal jsem si záležet abych nerozbil čip imobilizéru i se mi to povedlo vytáhl jsem ho v celku jenže pak mi upadl na zem a dcera na něj šlápla takže teď mám jen jeden klíč. Otázka : VAG TACHO a nebo VAG Commander a když tak i jakou verzi na vyčtení pinu imobilizéru Octavia II r.v. 2008 1.9 TDI PD 77 KW , čip už jen na cestě tak teď ještě jaký kabel děkuji za rady prosím jen lidi co ví a ne co myslí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 pokud je to konec 2008 tak tam už to PINem nepůjde dobře to umí Smok, nebo Abrites ceny okolo 30t vagtacho/vag commander byl na auta do 2005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 https://www.mtaplus.cz/28-servisni-kabely-vag některé ceny jsou jen licence některé bez HW boxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanislav97 Vloženo 31. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2021 před 7 hodinami, Vaša napsal: pokud je to konec 2008 tak tam už to PINem nepůjde dobře to umí Smok, nebo Abrites ceny okolo 30t vagtacho/vag commander byl na auta do 2005 Je to 2008 1 měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.