Publikováno Únor 12, 20214 r Ahoj, Dá se dodělat signalizace bezpečnostních pásů v zádu. jako je v Fabii III. Zámky mám s kontaktem. Díky Rapid 7/2018
Únor 12, 20214 r Ak mas kabliky, musi byt aj info a maxidote. Ale nie je to taka ista info ako k prednym, pipanie za jazdy nie je, iba ak sa niekto odputa pred zastavenim tak cinkne
Únor 16, 20214 r este jeden poznatok. cez kodovanie sa da vypnut signalizacia pasov. existuju ale 2 moznosti vypnutia (beriem auta od 2016 vyssie s elektrikou F3): - kodovanie - vypne iba predok, zadok bez zmeny - adaptacie - vypne komplet vsetko cize ak je to pouzivane auto, zameral by som sa na to. nahodou sme na to prisli pri jazdenej O3C FL, kde tiez auto z bazaru a pravdepodobny majitel sa v tom hrabal a zmenil adaptacie. novemu majitelovi to vadilo, po uprave (adaptacie do povodneho stavu a nakodovani) zadne sedacky hlasia bez zmeny, predne ma vypnute...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.