Killingman Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ahoj všem, jelikož jsem dostal v práci úžasný vůz Škoda Felicia 1.9D zajímala by mě jedna věc - u benzínový jsem měl takovej krásnej palubní počítač, ukazovalo to sice jen pár údajů, ale třeba okamžitá spotřeba a nebo dojezd na nádrž se občas hodil - netušíte PROSÍM NĚKDO, zda-li existuje i něco podobného pro ropáčka? Díky moc za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miro84 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Pár údujů jo??? oni jsou totiž dva druhy 6 a 8 funkční Venkovní teplota Průměrná rychlost Průměrná spotřeba Okamžitá spotřeba Dojezd Doba jízdy Napětí akumulátoru Palivo v nádrži v literch Teď se dá sehnat většinou už jen ten 8 funkční, žel bohu jen do benzínových verzí když ho dáš do nafty bude ti chodit jen Venkovní teplota průměrná rychlost doba jízdy Napětí akumulátoru palivo v nádrži v litrech-možná-závisí na verzi palivoměru Ještě se dá taky nastavit bezpečnostní přestávka-pokud hodně jezdíš. http://www.feliciaklub.cz/?id=r_pal_pocitac_3 komplet manuál Editováno: 13. Listopad 2006, autor: miro84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jo, tenhle jsem měl v benzínový verzi Felicie o tom vím - mě šlo o to, zda-li se třeba nedělá nějaký jiný, podobný tomu benzínovému, který by uměl to samé co ten benzínový ale fungoval na 1.9D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosuja Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 (editace) Ahoj všichni, mám dotaz. Kamarád dává pryč felicii 1.6 s palubním počítačem. Půjde tento počítač použít i na 1.3 lxi ... vážně nevím o kterou verzi palubního počítače se jedná. Děkuji Editováno: 29. Květen 2014, autor: Tosuja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) Palubní počítač je jen jeden a volba motoru se provádí v menu. Stáhni si manuály z http://www.ulozto.cz/xfvS5as/apri-tc-6-rar. Postupuj podle nich a nezapomeň si demontovat snímač průtoku z motorového prostoru. Bez tohoto snímače je to k ničemu. Editováno: 30. Květen 2014, autor: Kedarek1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tosuja Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.