pinkano Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 Řešil jste někdo držák na mobil u nové Oktávky? Měl jsem perfektní na magnet ,ale jak jsou ty průduchy pod displejem, tak není kam to dát a všechny ty co se dávají na desku a jsou na přísavky nikdy nedrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Kuk sem zajtra mi pride Nechem robit reklamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Plochý magnet nalepený před nastavováním hlasitosti. Pouzdro na mobil co má ten kovový "prstýnek". V mobilu pak magnetický konektor, který umí data. Sedám do auto a "pokládám" mobil na "poličku" a jednou rukou připojuji magnet. Při odchodu stačí sebrat mobil a magnet se odpojí. Jezdím s Waze přes Android Auto. V této pozici, ale není dispaly moc čitelný, tak proto jen Android Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkano Vloženo 18. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 před 57 minutami, Andrews napsal: Plochý magnet nalepený před nastavováním hlasitosti. Pouzdro na mobil co má ten kovový "prstýnek". V mobilu pak magnetický konektor, který umí data. Sedám do auto a "pokládám" mobil na "poličku" a jednou rukou připojuji magnet. Při odchodu stačí sebrat mobil a magnet se odpojí. Jezdím s Waze přes Android Auto. V této pozici, ale není dispaly moc čitelný, tak proto jen Android Auto. Byla by fotka? Magnet mám, silný, používal jsem magnetový držák do výfuků a byla to paráda, teď to není kam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrews Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 jj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.