Kubasido Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Nazdárek lidičky, jdu si pro radu :-) Dnes večer jsem sedl do auta a po nastartování mi nefouká ventilátor na okno,když zapnu foukání na okno tak stejně to fouká ze předu(směr řidič) a na okno to vůbec nejde. Jedná se o škoda Octavia III combi r.v.2014 motor 2,0 TDI 110kw. Díky za rady a tipy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Zkusil bych zkalibrovat climatronic. Viz.:https://youtu.be/MRa6c9UfyEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubasido Vloženo 24. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 Zkusil jsem a nepomohlo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 26. Únor 2021 Sdílet Vloženo 26. Únor 2021 A diagnostika nema nic v pamati zavad? Mozno sa pokazila nejaka klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.