valdisek Vloženo 18. Únor 2021 Sdílet Vloženo 18. Únor 2021 Ahoj, Scout 1,8Tsi 2015 110tkm .. projevuje se pri cca 70km/h a vice takove pískání jakmile dam nohu z plynu, zas pridam a je klid.. co to může byt? Nesetkal jste se stim nekdo? :) nejakeho dobreho mechanika okoli Krkonoš neznate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Vloženo 3. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2022 Ahoj,mám něco podobného.Začal jsem to pozorovat asi před rokem. 2.0TDI 135Kw 125tis.km. V rychlostech 100-130km/h při ubrání plynu začne něco hučet vysokým tónem.Když lehce přidám plyn a motor se dostane do tahu,zvuk zmizí. Děje se to jak při zařazeném D tak na ECO při plachtění. Dříve to bylo takové slabé,neřešil jsem to. Postupně se to zhoršuje. Když už mě na to upozornila i manželka tak to už je co říct. Budu to řešit a dám info .Jen se bojím,že se to bude špatně hledat. Mám hrůzu z oprav pokus/omyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.