Mic-net Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ahoj, nemáte prosím někdo nějakou fotku kompletního podvozku Octavie 1 combi 74kW motor AKL? (Na Google se mi nic použitelného nepodařilo najít.) Potřebuji porovnat rozsah škod, nějaký hodný člověk mi na parkovišti vyřízl z auta katalyzátor (doopravdy je ta trubka přeřízlá, neupadl) a potřebuji zjistit, kolik toho při této dobročinné činnosti poškodil... Navíc se autu zasekává termostat, tak se trošku obávám, že je to pro auto ekonomická smrt... I když auto doteď sloužilo skvěle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mic-net Vloženo 23. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2021 Vyřešeno, nakonec jsem na parkovišti prohlédl podvozek auta jen s nákresem v ruce a poznačil jsem si co je potřeba udělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.