Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim mam na alu kolech takove cervene prouzky dokola a potrebuji je sundat ale kdyz to odlepuji tak bud tam zustava lepidlo anebo se samolepky trhaji a jdou po kouskach potrebuji se zeptat cim to sundat ? Diky

Vloženo

Čau, lepidlo dostaneš dolů buď nějakým odstraňovačem asfaltu, já třeba použil na sundání emblému Carpro TarX, který jsem měl na odstranění asfaltových teček z laku. Jen pozor, aby to fakt bylo i na lepidlo, některé dokážou sundat jen asfalt. Možná i líh nebo technický benzín, ale nevím, jak je to vhodný na alu. Zkusil bych taky opatrně nahřát tu samolepku, pak by to mohlo jít líp.

• o 4 měsíce později...
Vloženo

Čau kluci, na odstranění nálepek je nejlepší odstraňovač nálepek :) Nedávno jsem byl na kukačku v ACTION a viděl jsem tam podobný odstraňovač za třetinu ceny co jsem kupoval v Hornbachu, ale fungovalo to perfektně. Rozpustí to lepidlo a pak se to jen setře. Jinak samolepku sundáš i mechanicky gumovým kotoučem na vrtačku, ale to už je drahá sranda. https://www.rezana.cz/jak-sundat-samolepku-z-auta

20210618_192903.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...