OctIII Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Dobrý den, už jednou jste mi pomohli tak to zkousim znovu. U Oct. III 1,6 77kw z 2014, mi dnes behem jizdy zhasl stredovy display (kde jsou km, spotreba atd.), tak jsem zastavil, chvilku pockal a znovu nastartoval abych zjistil ze uz nejdou ani budiky. Dojel jsem domu a zastavil v kopci cca. 30st. a za 30min, jsem znovu nastartoval a display naskocil. Budiky ale stejne nejdou, a kdyz jsem zkousel jestli je funkcni alespon display a jeho funkce , prisel jsem na to, ze nejde prepinani na jine mody (rychlost, spoteba, atd. a ani mezi celkovymi , momentalnimy hodnotamy prepinacem na prave pačce), ale km jak na celkovem tak cestovnim kilometrovniku nabihaji. Dokázal by mi nekdo poradit co by to mohlo byt? Vlhkost nebo deska ? Předem moc děkuji za radu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia I PD Vloženo 11. Květen 2021 Sdílet Vloženo 11. Květen 2021 Ahoj .Mne prestalo ukazovať budík paliva.Mas nejaké nápady prosim? Tiež rok 2014 O3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnysik 1.8T Vloženo 7. Červen 2024 Sdílet Vloženo 7. Červen 2024 Ahoj, vyriešil si to nejak? Tiež mi prestalo ukazovať stav paliva. Svietila rezerva tak som natankoval plnú a rezerva stále svietila a ešte mi pri jazde ručička ďalej klesala až prišla na nulu. Meral som odpori na plavákoch a vyzerá všetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červen 2024 Sdílet Vloženo 7. Červen 2024 mna napada aj vadny krokovy motorcek. ale mozno blbost, no da sa otestovat jednoducho cez diag. pripadne vymenit s niektorym inym priamo v danych budikoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.