Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mám novú Octaviu 3 s KESSY, auto odomknem nastarujem ale nefunguje mi to pri zatváraní auta, tak musím použi stlacit zamknutie na dialkovom.

Ahoj. Mozna blba rada, ale delas to spravne? Teda pro zamknuti prikladas prst na vyznacenou plosku zvenku na klice, ne jako pri otvirani. Funguje to na druhe strane? 

• Autor

robim to presne tak ako to pises 

Jeste si zkontroluj jestli nemas v blizkosti klice mobil, jako v kapse spolu s klicem ,pak kessy taky nepremava

• Autor

ale otvorit to auto ide v pohode len zamknut sa neda, myslim ze budu asi vonkajsie klucky KO

Ahoj,

mám Octavii 3 FL s Kessy. Když s autem tak 3 dny nejedu, pak u spolujezdce přestane Kessy fungovat. U řidiče normálně Kessy funguje , ale u spolujezdce ne. Po tom co nastartuju a vypnu , nebo jen odemknu a zamknu auto přes dálkové, tak  kessy opět normálně funguje. Vypadá to , jak kdyby se šetřil odběr z baterie, ale je to jen domněnka. Nemá někdo s tím zkušenost? Když s autem jezdím denně nebo obden, tat vše funguje jak má.

Díky

V 23. 3. 2021 na 18:46, brrrrm napsal:

@Tomas I to je vlastnosť, je to spomenuté aj v niektorých manuáloch. Spolujazdcova kľučka sa deaktivuje po cca 48hod, vodičova kľúčka myslím po týždni...

//téma o kessy v O3 je aj tu: https://forum.skodahome.cz/topic/125227-kessy-bezklíčkové-odemykání-zamykání-a-startování-vozu/

Diky, ja si to myslel, ale v mem navodu nic o tom nepisou. Nasel jsem to v navodu na O3 pred fl, tak predpokladam, ze je to stejny. Diky jeste jednou

• Autor

Zatiaľ nič čo by mi pomohlo

Asi sa tu s týmto problémom ešte nikto nestretol...

Auto máš zrejme v záruke, takže zájdi do servisu a potom poreferuj čo zistili.

Ked ti nic nepomohlo, tak sa pozri do navodu. Uz si to za tie dva tyzdne mozno mohol mat aj opravene :)

image.thumb.png.b14dad159daceb06415f45cb981f29d3.png

• 2 týdny později...
  • Autor

Takze Pomohla vymena kľučiek a v servise na to bohužiaľ neprišli len toľko, a ten návod tiež nepomohol :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.