Xegiie Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 ahoj, dá se vyměnit nárazník na škoda yeti FL City za FL outdoor ? chystám se na přechod na xenony, a hledám nárazník s dírama na odstřiky, a napadlo mě, jestli bych si to mohl překopat na outdoor nárazník. za mě vypadá trochu líp než ten na city. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Vše se dá vyměnit. Ale jde i o mlhovky jsou jiné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 17. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 (editace) díky, o to mě právě šlo, jestli jde jednoduše vyměnit kus za kus a bude sedět nebo ne, jestli by se měnili i mlhovky, tak to radši už zůstanu u city, i tak to bude za ty xenony pěkná palba.. máš pravdu, koukám na obrázek už z něj je to vidět, že jsou jiné Editováno: 17. Březen 2021, autor: Xegiie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.