Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nesetkal se někdo se závadou u feldy 1.6 55kW (jednotka Magneti Marelli 1AV), kdy nelze přes vag provést základní nastavení (modul 001). Je slyšet, že se klapka hýbe jak má. Nicméně pole v tomto modulu neukazují napětí potenciometru klapky, ale teplotu motoru a otáčky, zátěž a pak nějaké bity. Po vypnutí a zapnutí zapalování opět hlásá chybu, že nebylo provedeno základní nastavení. Úhel klapky to ukazuje fixně 21° pokud nemačkám plyn, jinak se údaj mění plynule s plynovým pedálem, i motorek v klapce je ok, při kontrole akčních členů se hýbe pěkně a plynule do obou krajních poloh. Klapku jsem čistil pro silně kolísavé volnoběžné otáčky, to pomohlo, nicméně jsou teď spíše vysoké (kolem 860-900) a auto jede značně neplynule při přechodu z plynu na neutrál a naopak škube a celkově to jede tak nějak nekultivovaně. Někdy zůstávají viset volnoběžné otáčky na 2000 dokud neprošlápnu plyn, Kdybych někoho vezl, bude si myslet, že jsem úplný idiot :D

A vymazal jsi před základním nastavením adaptační hodnoty? Nejsem odborník, ale dělal jsem to podle návodu na youtube a tam to bylo výslovně zmíněno. Třeba ti to pomůže.

https://www.youtube.com/watch?v=rIj0WvPn3S4

• Autor

Ano provedl pokud se tedy něco v reálu odehrálo :) , také jsem zjistil, že ony bity v posledním poli ve skutečnosti signalizují stavem 10000000 chybu paměti. Co s tím? Výměna řídící jednotky? 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.