mikrogen Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Zdravím pánové, mám Superba II Combi v této motorizaci už asi dva roky a fakt se mi s ním dobře jezdí, dalo by se říct, že to auto mám rád :) Ale vyskytuje se čím dál tím víc problémů, ze kterým si servisáci v mém okruhu neví rady (katalyzátor, DSG, klima..).. Máte prosím někoho osvědčeného, kdo se v těchto autech vyzná, ví kde sehnat náhradní díly, jaké chyby jsou čím způsobené, a jak je efektivně opravit? Jsem z Prahy, ale pokud na tři šestku existuje někdo specializovaný, klidně dojedu. Díky všem, Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wayd Vloženo 16. leden 2023 Sdílet Vloženo 16. leden 2023 asi pozde.. ale odpovim: Vynikajici zkusenosti mam se servisem v Uvalech presneji Michla Klasa..aka Klasek autoservis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.