Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem ty teď někdo montil u Octavianů, jsem dnes četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 já myslel použít 2x Polo, jenže od Milotecu asi nebudou už nikdy co? opravdu netuším, ale je to až podezřelí jak dlouho jim to trvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem a na těch by se to dalo otestovat - nějakým způsobem domontit ten držák jinak Milotec v má mít v balení i 2 ks nízkých šroubů na blatníky, aby to právě nedřelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 10. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no jooo ale ja potrebuju zlacenyyy :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ještě si vymejšlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no jooo ale ja potrebuju zlacenyyy :-))))) není přeci nic jednoduššího - až tam budou sedět a makat jak maj - je dát pozlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ja kdysi chtel koupit ty vzpery znacky INXX jso uskoro stejne jako ty od milotecu a cena za par je 990 korun mam dojem vcera je kupoval tomas od nas z clubu...zitra je veze na nasi besidku tak je okoukneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Díky Karle za foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 kluci bernd to tam ma s polo9n. problem u toho je ze to potrebujes na fabii 2x. protoze kapota nema vystuhi na to a ona se pak prohejba a nejde casem pak uz any zavrit. proto tam navaril 2.neverim ze existujou ty dolni uchyti u VW.... A neposlal by tě nějaký lepší foto...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Jěště jedna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 A ještě jednu jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 nj, jenže bez svářečky to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 No to mě právě sejří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 pokud je to stale aktualni, poslu fotky jak to udelat...poslete SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 29. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2011 Ahoj, koupil jsem si tyhle vzpěry kapoty: http://www.obautodily.cz/skoda_fabia_plynove_vzpery_predni_kapoty_silver-604002 ale nebyl u nich návod na montáž, jde mě hlavně o to na co tam jsou ty dva malý šroubky? Pokud jste to již někdo montoval tak prosím o radu, nebo fotky. Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 ja bych rek a jak sem tak videl tak ty sroubky prijdou zasroubovat misto sroubu co drzi blatnik ne ? jestli myslis ty co myslim ja teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 právě že ne, do blatníku přijdou ty co jsou již součástí vzpěry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 no ty jsem prave myslel,.... no a co treba ten pozinkovanej plech nebo-li ten uchyt ? tam by to prijit nemohlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 tam taky ne, tam podle mě přijdou normálně ty dva co držej pant kapoty, ono je to celkem jasný, jenom prostě nevím na co tam ty dva malý jsou, prostě nikam nepasujou... :-) Psal jsem i na OB autodíly, ale zatím žádná odpověď :-( To jste je tam nikdo jinej nekupoval ? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 30. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2011 tam taky ne, tam podle mě přijdou normálně ty dva co držej pant kapoty, ono je to celkem jasný, jenom prostě nevím na co tam ty dva malý jsou, prostě nikam nepasujou... :-) Psal jsem i na OB autodíly, ale zatím žádná odpověď :-( To jste je tam nikdo jinej nekupoval ? ;-) A nemáš je jako náhradní do pantů co držej blatník nebo místo pojistek u pantů na kapotě kdyby se ti vylomily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 Asi jo :-) Namontuju to zatím bez nich, lepší když přebejvaj než aby něco chybělo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 31. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2011 kdyby chybelo ......... doplnis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anthoan Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 (editace) Ty dva klasický šrouby jsou místo šroubu do blatníku, který by ti tam vadil, kdybys kapotu zavřel... U blatníku tedy nahradíš vždy dva šrouby - jeden vyměníš za konec vzpěry a jeden za tento šroubek. Editováno: 26. leden 2012, autor: Anthoan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2012 Sdílet Vloženo 26. leden 2012 Co vám na montáži není jasné Vždyť je to jednoduché Je to na tom obrázku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekula Vloženo 1. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Zdravím. Namontoval sem na fabii přední plynové vzpěry od ob autodíly. Vyměnil jsem i ty šroubky v blatníku za ty zapuštěné co jsou součástí, ale jde mi teď špatně zavřít haupna, musím s ní dát vždy ránu aby zacvakla, přitom nikde nic nepřekáží. Vždy sem byl zvyklej ji dat dolu a zatlačit. Je to tak normální nebo mám někde něco blbě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.