Peete Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Takže tady je moje jednadváca... Jawa 21 čeká v garage na restaurování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Takže tady je moje jednadváca...Jawa 21 čeká v garage na restaurování.. Ty voe, já čekal foto BMW e21 - první BMW trojkové řady, předchůdce e30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Takže tady je moje jednadváca...Jawa 21 čeká v garage na restaurování.. Ty voe, já čekal foto BMW e21 - první BMW trojkové řady, předchůdce e30. bohužel žádnej takovej schvost mi v garáži nestojí... Ale co není může být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Aj ne sa nové X5 veľmi páči. Škoda len, že je dosť veľké. Do mesta to už nie je to pravé. Kto sa mal možnosť povoziť so súčastnými Bangleovskými BMW, tak pochopí, že čo na BMW vidíme. Jazdné vlastnosti sú vynikajúce, toto u BMW vedia perfektne. Napríklad to vysoké a ťažké X3 sedí na ceste lepšie, než podstatne nižšia a ľahšia OII RS. A to je už čo povedať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Diamant: Ak sa u BMW naučia robiť interiéry, tak potom to bude ok aj s Banglovskými BMW. Zatiaľ to je des a hrôza, tá trocha dreva a kožené sedačky to nezachránia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Kto sa mal možnosť povoziť so súčastnými Bangleovskými BMW, tak pochopí, že čo na BMW vidíme. Jazdné vlastnosti sú vynikajúce, toto u BMW vedia perfektne. Napríklad to vysoké a ťažké X3 sedí na ceste lepšie, než podstatne nižšia a ľahšia OII RS. A to je už čo povedať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Pánové taková malá otázečka. Co by ste volili za výběr auta a taky PROČ? Range Rover(i Sport)? BMW X5? Volkswagen Touager? Toyota Land Cruiser? Mercedes Benz ML? Mercedes Benz GL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 RR - na nic si nehraje, tradice jo a klidně i ten sport Potom asi X5, ale spíšne, bo bych si musel dodělat DO i na druhou garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 jj, moje řeč. Range Rover... ale pak bych voli asi medvěda ML nebo Gl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Záleží na co to auto člověk chce...! Jinak já bych šel do RR ale do Discovery nebo X5 nebo starý G!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Pánové taková malá otázečka. Co by ste volili za výběr auta a taky PROČ?Range Rover(i Sport)? BMW X5? Volkswagen Touager? Toyota Land Cruiser? Mercedes Benz ML? Mercedes Benz GL? MB GL500. Pro me jasna volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Pánové taková malá otázečka. Co by ste volili za výběr auta a taky PROČ?Range Rover(i Sport)? BMW X5? Volkswagen Touager? Toyota Land Cruiser? Mercedes Benz ML? Mercedes Benz GL? MB GL500. Pro me jasna volba Nebo 400 CDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Pánové taková malá otázečka. Co by ste volili za výběr auta a taky PROČ?Range Rover(i Sport)? BMW X5? Volkswagen Touager? Toyota Land Cruiser? Mercedes Benz ML? Mercedes Benz GL? Já snad odpovídat nemusím, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Další lahůdka, sice z trochu jiné kategorie než X5, ale taky moc pěkný: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10466 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 pěkné, v tomto za námi přijel jeden zákazník, kterému jsme dodávali výtah na Polikliniku a Lékárnu, a pak že nejsou prachy : http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10449 v tom černém, ale ve stříbrné 3.0i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 pěkné, v tomto za námi přijel jeden zákazník, kterému jsme dodávali výtah na Polikliniku a Lékárnu, a pak že nejsou prachy :http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10449 v tom černém, ale ve stříbrné 3.0i V tom jsem se taky svezl, taky 3,0 a taky stříbrná. Ale už jsem tu někde psal, že Z4 se mi jako jediné současné BMW nelíbí. Ale jede moc pěkně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tohle bylo i v tý úpravě, ale taky mě to neoslovuje , za tý prachy už vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Další lahůdka, sice z trochu jiné kategorie než X5, ale taky moc pěkný: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10466 nafta?!?! patří do kamen ale BMW moooc krásny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nafta?!?! patří do kamen ale BMW moooc krásny To je vidět, že jsi s tím nejel, jinak bys to nikdy neřekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ta ma perfektny motorcek to my verte a nafta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 ta ma perfektny motorcek to my verte a nafta To jo, až na to že to není ani tak motorcek, jako spíš pořádný motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 nafta?!?! patří do kamen ale BMW moooc krásny To je vidět, že jsi s tím nejel, jinak bys to nikdy neřekl nejel to máš pravdu...a věřím že ani nepoznáš jestli je to benzín nebo nafta, ale u pumpy ze zásady jedině benzín a né diesel!! omlouvám se všem dieselákům, ale já naftu nemusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Další lahůdka, sice z trochu jiné kategorie než X5, ale taky moc pěkný: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10466 Na rychlý přesuny ideální kárson... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 nafta?!?! patří do kamen ale BMW moooc krásny To je vidět, že jsi s tím nejel, jinak bys to nikdy neřekl K tomu není co dodat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak jsem si právě poslintal monitor http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...1&article=10856 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.