Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Tohle zajímavé dílo stojí na Proseku.. Měl jsem na něj zálusk stojí tam respektive stálo fakt hóóódně dlouho tzn roky... Když jsem se o něj začal zajímat fotil jsem si ho tátu jsem pověřil aby vyjel z databáze vozidel kdo je majitelem tak zjistil že auto stojí na úplně jinejch papírech a majitel nějakej Lakatoš nebo Horvát (prostě nějaký cikánský jméno) zjistil i adresu tak jsem majiteli psal dopis kterej sem mu osobně hodil do schránky.. Druhý den bylo auto pryč.. Velká to škoda!! Trochu práce a byla by z toho pecka!! Je to sice takový dost ve stylo Ferrari a je to takovje plastovej extrém ale... Kdyby se na tom máklo a některý věi poupravili bylo by to móóóc zajímavé vozítko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 2 Fugas: Snad ti tím nazhnusím tvoje oblíbený kábra!! To bych nerad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Tak tady je... cigánský kábro v celé kráse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Bok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 a zezadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Tak konec cikánskejch tuningů... Dáme něco vostřehšího... Tady mám jednu nadupávku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 18. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Já už jsem někde na netu fotky tý obludy viděl, akorát mi není jasný, jak se ti to může líbit, protože podle fotek tvé bývalé tříci bych řekl, že máš vkus. Nejdřív jsem myslel, že je to ironie, ale nakonec mi přišlo, že to myslíš vážně. Kabrio musí zůstat origo, tam se mi nelíbí ani křidýlko na kufru, protože to pak naruší úžasný linie toho auta. Jinak takhle zprznit takový krásný auto byl měl být trestný čin, a tvůrce by měl být veřejně lynčován. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Já už jsem někde na netu fotky tý obludy viděl, akorát mi není jasný, jak se ti to může líbit, protože podle fotek tvé bývalé tříci bych řekl, že máš vkus. Nejdřív jsem myslel, že je to ironie, ale nakonec mi přišlo, že to myslíš vážně. Kabrio musí zůstat origo, tam se mi nelíbí ani křidýlko na kufru, protože to pak naruší úžasný linie toho auta. Jinak takhle zprznit takový krásný auto byl měl být trestný čin, a tvůrce by měl být veřejně lynčován. Ona to byla tak trochu ironie.. (možná že to tak nevyznělo) Ale zas tokovéhle báwo se jen tak nevidí.. A má i ty kožený sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 Ale musí se mu nechat že je to v ojedinělim stylu takové báwo nepotkáš... Samo že origo je nej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ona to byla tak trochu ironie.. (možná že to tak nevyznělo) No proto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ale zas tokovéhle báwo se jen tak nevidí.. Naštěstí. Myslím, že i jedno je až moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Ale zas tokovéhle báwo se jen tak nevidí.. Naštěstí. Myslím, že i jedno je až moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 jen pro nezasvěcené - číslování BMW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 no a zbytek článku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak konec cikánskejch tuningů... Dáme něco vostřehšího... Tady mám jednu nadupávku... Tak k tomu se snad nedá co dodat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak tady je... cigánský kábro v celé kráse... Auto je hrůza!!! Ale ty kola to je pecka!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2006 Tak já se pochlubím moji bývalou třícou.. A já už se radoval, jakou že bývalou třícu nám neukážeš.... .... a ono je to BMW Ale musím uznat, že moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 tady další foto : http://img170.imageshack.us/my.php?image=bmw014aj7.jpg a interiér: http://img170.imageshack.us/my.php?image=bmw021eo0.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 tady další foto : http://img170.imageshack.us/my.php?image=bmw014aj7.jpg a interiér: http://img170.imageshack.us/my.php?image=bmw021eo0.jpg Tříca je tříca E36ka to už není ono.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak já se pochlubím moji bývalou třícou.. A já už se radoval, jakou že bývalou třícu nám neukážeš.... .... a ono je to BMW Ale musím uznat, že moc pěkné Blááááázne to byla moje jediná tříca pak už tu mám jen jednu jednadvácu... Dík za pochvalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak já se pochlubím moji bývalou třícou.. A já už se radoval, jakou že bývalou třícu nám neukážeš.... .... a ono je to BMW Ale musím uznat, že moc pěkné Blááááázne to byla moje jediná tříca pak už tu mám jen jednu jednadvácu... Dík za pochvalu... Tak tu schvaluju ještě víc, než třícu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak já se pochlubím moji bývalou třícou.. A já už se radoval, jakou že bývalou třícu nám neukážeš.... .... a ono je to BMW Ale musím uznat, že moc pěkné Blááááázne to byla moje jediná tříca pak už tu mám jen jednu jednadvácu... Dík za pochvalu... Tak tu schvaluju ještě víc, než třícu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Tak já hodim foto i moji jednadváci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.