Tony.es Vloženo 26. Březen 2021 Sdílet Vloženo 26. Březen 2021 Nemá někdo zkušenosti s povoleným středovým panelem mezi sedačkami, Jak jej rozdělat a dotáhnout Mám bez loketní opěrky a bez výfuků do zadu Kýve se ze zasrany na stranu a drnčí. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Ahoj, muzes mi jen pro predstavu poslat, co mas za tunel? Ja myslel, ze Octavia 3 ma vzdy tunel s loketkou a zadnim ofukem. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony.es Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 (editace) všechny ne ve výbavě active tak tam nebyla viz foto, foto spodní tak přesně ten zadek se hýbe asi tak o 5mm tam zpět od sedačky k sedačče. Editováno: 29. Březen 2021, autor: Tony.es Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Ty kraso, to cumim. Dekuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony.es Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 no základní výbava :D švihadla v zadu a bez loketní opěrky,...... ale mě to stačí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 V dielenskej príručke si to nenašiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony.es Vloženo 29. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 žádnou nemám, dá se někde stáhnout??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/125750-učební-pomůcky-servisní-a-dílenské-příručky-oiii/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.